Svarbi detalė, kodėl princesė Charlotte darželį pradeda lankyti būtent dabar

Dveji su puse metų. Toks amžius pasirodė idealus pradėti lankyti vaikų darželį Didžiosios Britanijos princesei Charlotte.

Tikriausiai žinote specialistų patarimą, kad pradėti lankyti vaikų darželį vaikui reikia tada, kai jo gyvenime nėra kitų didelių permainų. Pavyzdžiui, geriau palūkėti ir neleisti vaiko į darželį tada, kai jam gimsta sesė ar brolis, arba tada, kai šeima persikrausto į naujus namus ir pan.

Darželio lankymas - didelis iššūkis mažam vaikui, todėl tuo laiku geriausia susikoncentruoti tik į tai: apgaubti vaiką visapusiu dėmesiu, šiluma ir globa. Per kiek laiko vaikas pripras darželyje, yra labai individualu, tačiau tai gali užtrukti ir mėnesį, ir du, o kartais - net ilgiau.

Tą puikiai supranta ir Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona Kate Middleton, kurie nusprendė savo dukrytę pradėti leisti į darželį jau dabar, nelaukiant pavasario, kai jiems gims trečiasis vaikelis.

Sausio mėnesio pradžioje mažoji Charlotte, kuriai gegužės 2 dieną sukaks treji metai, pradėjo lankyti privatų vaikų darželį Londone. Įdomu, kad būtent tokio pat amžiaus ir jos brolis princas George pradėjo lankyti darželį. Dabar keturmetis yra jau mokyklinukas.

Vida Press

Ta proga visuomenei buvo išplatintos dvi naujausios princesės Charlotte nuotraukos, kuriose ji susiruošusi keliauti į naująjį darželį. Oficialioje Kensingtono rūmų instagramo paskyroje publikuotos abu nuotraukos akimirksniu sulaukė daugybės „patiktukų“. Šiuo metu jos yra patikę daugiau kaip pusei milijono gerbėjų.

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share two photographs of Princess Charlotte at Kensington Palace this morning. The images were taken by The Duchess shortly before Princess Charlotte left for her first day of nursery at the Willcocks Nursery School.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Jan 8, 2018 at 8:02am PST

Nuotraukų autorius - pati Kate Middleton. Kembridžo kunigaikštienė garsėja savo pomėgiu fotografuoti ir jau ne pirmą kartą rodo savo fotografuotas vaikų nuotraukas visiems karališkosios šeimos gerbėjams.

Nuotraukose princesė apsirengusi tamsiai raudoną paltą ir tokios pat spalvos batelius. Kaip ir dera darželinukei, ji turi mažą kuprinėlę ir yra gana linksmai nusiteikusi. Nuotraukos padarytos tądien, kai mažylė pirmą kartą pravėrė vaikų darželio duris.

Vida Press

Kaip pastebi komentatoriai, princesės Charlotte panašumas į Karalienę Elžbietą II bėgant laikui niekur nedingo.

Vaikų darželis, kurį lankys princeė, yra visai netoli Kensingtono rūmų. Metai šiame darželyje kainuoja apie 15 tūkstančių svarų. Darželyje ne vaikučių priežiūros, jiems siūlomi muzikos, teatro užsiėmimai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis