Kate Middleton pasirodymas viešumoje po ilgos pertraukos užminė vieną mįslę

Daugiau kaip mėnesį viešumoje nesirodžiusi Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton vakar pirmą kartą pasirodė viešumoje po to, kai paskelbė, jog laukiasi trečiojo mažylio.

Žinia, jog princo Williamo žmona ir George bei Charlotte mama Kate Middleton laukiasi trečiojo vaiko, pasaulį apskriejo rugsėjo 4 dieną. Tądien ji turėjo dalyvauti viename ofcialiame renginyje, tačiau jame nepasirodė, o Bakingamo rūmų spaudos tarnyba išplatino pranešimą, kad Kate Middleton laukiasi trečiojo vaikelio. Kaip ir pirmuosius nėštumus, šį ją lydėjo stipri nėštumo toksikozė. Todėl Kate Middleton daugiau kaip mėnesį nesirodė viešumoje ir apie ją nebuvo žinoma jokių naujienų.

Spalio 10 dieną, kuomet pasaulyje minima psichinės sveikatos puoselėjimo diena, Kate Middleton su vyru pagaliau pasirodė viešai. Jie dalyvavo Bakingamo rūmų renginyje, skirtame darbuotojams, kurie dirba su psichikos sveikatos sutrikimų turinčiais ligoniais.

Kate Middleton
Kate Middleton
Vida Press

Renginio metu Kate daug šypsojosi ir bendravo su renginio svečiais.

Kate Middleton
Kate Middleton
Vida Press

Savo pirmajam pasirodymui po ilgo laiko tarpo kunigaikštienė pasirinko nėriniuotą melsvą suknelę. Visada liekna ir grakšti Kate Middleton šįkart pasirodė su vos matomu nėščiosios pilveliu.

Žiniasklaidos atstovai, kaip ir visa Didžiosios Britanijos ar pasaulio bendruomenė, visada noriai stebi karališkosios šeimos žingsnius, todėl ir šis pirmasis pasirodymas viešumoje neliko nepastebėtas. Kai kurie apžvalgininkai net ėmė spėlioti, kad tokiu būdu Kate Middleton pateikė subtilią užuominą į būsimojo vaikelio lytį - esą tai gali būti berniukas.

Kate Middleton
Kate Middleton
Vida Press

Kokios lyties vaikelio laukiasi, Kate Middleton neatskleidė nei pirmojo, nei antrojo nėštumo metu. Naujagimių lytis būdavo atskleidžiama jau tik po gimdymo. Tikėtina, kad tas pats scenarijus bus ir šįkart.

Kate Middleton
Kate Middleton
Vida Press

Priminsime, kad šis ruduo ypatingas Kate Middleton šeimai dėl kelių priežasčių. Jie ne tik ryžosi tapti daugiavaikiais tėvais, bet ir išleido keturmetį George pirmą kartą į mokyklą. Princesei Charlotte šiuo metu - dveji metai ir 5 mėnesiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis