Nėščia Kate Middleton visuomet atrodo puikiai, nes taiko svarbią stiliaus taisyklę

Ką tik pasklidus žiniai apie trečiąjį Kembridžo hercogienės Catherine nėštumą, mados profesionalai jau laukia užsakymų - akivaizdu, kad būsimos mamos garderobas keisis. Reikės ne tik naujų suknelių, bet ir paltų, juk labiausiai Kate figūra kis šaltuoju metų laiku.

Anksčiau būsimoms mamoms susirasti tinkamų drabužių ir rengtis stilingai buvo tikras iššūkis - atsiminkite laikus, kai laukėsi princesė Diana. Dauguma jos nėščios apdarų nebuvo išvaizdūs. O štai Kate įvaizdžio kūrėjai gali rinktis iš kur kas didesnės drabužių pasiūlos. Žinoma, dauguma jos garderobo apdarų yra siuvami specialiai arba bent jau pakoreguojami siuvėjo, kad tiktų nepriekaištingai.

Greičiausiai labai didelių permainų princesės spintoje neprireiks, mat pirmųjų dviejų nėštumų metu Kate išliko liaunutė it smilgelė. Stilistai tiesiog taikė kiek laisvesnius drabužius, kurie nespaustų karališkojo pilvuko. Vis dėlto, kad nepasiklystų mados pasaulyje ir išlaikytų vientisą Kate garderobą, jie dažnai laikydavosi vienos krypties.

Besilaukiančiai gražuolei Katei jos rengėjų komanda pasiūlė nėštumo metu prisiminti 7-ąjį dešimtmetį vyravusį mod stilių. Mod laikotarpiui būdingi stačiakampio ir trapecijos siluetai, ryškios spalvos, tiesaus kirpimo suknelės, sarafanai, švarkeliai ir paltai, trumpesnis ilgis, geometriniais raštais marginti audiniai, juodos ir baltos derinys.

Vida Press nuotr.

Visa tai galima įžvelgti nėštukės Kate garderobe. Pasirodžius pilvukui, ji vilkėdavo trumpas trapecijos arba stačiakampio silueto sukneles, rinkos minimalistinius standžius paltus ir ilgintus švarkus, nebijojo spalvų. Atšalus orams ne kartą rinkosi juodos ir baltos derinį, mat dažnai mūvėdavo juodas pėdkelnes, prie kurių derindavo baltus paltus arba juodai baltas šiltesnes sukneles.

Vida Press, AP/Scanpix nuotr.

AP, SIPA/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Kate aprangoje netrūko ir mod stiliui būdingų detalių, pavyzdžiui, dailių mažų apykaklaičių, paltus ir švarkus puošiančių apvalių ir dekoratyvių sagų ar didesnių kišenių.

Vida Press, AP/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Taigi, princesės stilistų siūloma taisyklė yra labai paprasta. Tereikia išsirinkti kryptį (stilių ar laikotarpį), kuris derėtų ne tik prie nėščiosios gyvenimo būdo, užimamų pareigų, bet ir tiktų jos kintančiai figūrai, o nėštumo laikotarpiu nuo pasirinktos krypties nenuklysti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis