Daugkartinis olimpinis čempionas vėl taps tėčiu

Michaelas ir Nicole Phelpsai turės progą patirti tėvystės džiaugsmus dar kartą. Sūnų auginanti pora paskelbė apie antrąjį nėštumą.

Oficialiai paskelbta, kad olimpinis plaukimo čempionas ir jo žmona laukiasi antrojo vaiko.

Tiek Michaelas, tiek Nicole jaudinančiomis naujienomis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram", kur paskelbė panašaus turinio žinutes.

Number 2 on the way!!!! So excited!! Wonder if it's a boy or a girl??

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on Aug 29, 2017 at 9:26am PDT

„Numeris 2 jau pakeliui!!!! Esame tokie sujaudinti!! Svarstome, ar tai bus berniukas, ar mergaitė?", - parašė olimpietis šalia mielos fotografijos, kurioje jo žmona pozuoja su jųdviejų sūnumi Boomeriu.

Boomeris, kuris būdamas vos 15 mėnesių jau pats beveik yra socialinės žiniasklaidos žvaigždė, taip pat „pasidalijo" svarbia naujiena savo paties „Instagram" žinutėje. Boomerio „žmonės" įkėlė žavingo mažylio nuotrauką, kurioje jis džiaugsmingai ploja katučių šalia teigiamo savo motinos nėštumo testo. „Taip džiaugiuosi matydamas, ką turės mama!! Ar tai bus broliukas ar sesutė?!?", - spėliojo jis nuotraukos komentare.

Pusantrų metukų mažylis turi atskirą instagramo paskyrą ir joje beveik 800 000 gerbėjų! Kažin koks kitas tokio amžiaus pyplys gali pasigirti tokia sekėjų armija.

So excited to see what mama is having!! Do I get to have a brother or a sister?!?

A post shared by boomer phelps (@boomerrphelps) on Aug 29, 2017 at 9:27am PDT

Kalbant apie tėvystę, daugkartinis olimpinis čempionas ir būsimasis dviejų vaikų tėtis jaučiasi kaip žuvis vandenyje. „Praėję metai prabėgo taip greitai, - kiek anksčiau yra sakęs jis. – Tačiau mums patinka ši bendra mūsų šeimos kelionė, ir ji eis tik geryn".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis