Kodėl šios žvaigždės savo nėštumą prisimena su siaubu

Besilaukiančios moterys puikiai žino, kad nėštumas – ne visada vien tik džiugus įvykis, kaip gali pasirodyti iš nuotraukų žurnaluose ir tinklaraščiuose.

Yra moterų, kurių nėštumas būna tarsi svajonė – be pykinimo, be nepatogumų, bet tokių – mažuma. Rytinis pykinimas gali virsti pykinimu visą dieną, sunku išstovėti ilgiau nei dvi minutes, lengvai užplūsta depresyvios nuotaikos.

Net didžiausios pasaulio garsenybės nėra apsaugotos nuo sunkaus nėštumo. Dalis per daug apie tai nekalba, kitos trumpai užsimena interviu, na, o dar kitos atvirai pasakoja apie nėštumo komplikacijas ir netgi sako, kad galbūt daugiau vaikų nenorės. Garsenybės turi daug progų pasidalinti išgyvenimais iš asmeninio gyvenimo ir parodyti kitoms moterims, kad jos – ne vienos. Kalbant apie komplikuotą nėštumą, bendrumo pojūtis gali būti labai naudingas toms, kurioms visi devyni mėnesiai nėra lengvi.

Nieko stebėtino, kad Kim Kardashian per daug nesidžiaugė savo nėštumais. Kad ir kaip myli du savo vaikus – North ir Saint, ji sako, kad nėštumas jai nepatiko. Įdomu tai girdėti, nes jos sesuo Kourtney apie nėštumą visada kalbėjo labai pakiliai, tvirtino, kad jai patinka jos savijauta ir išvaizda nėštumo metu.

Vida Press

Akivaizdu, kad Kim taip stipriai įkvėpta nesijaučia. Tai galima suprasti – abiejų nėštumų metu buvo komplikacijų. Savo tinklaraštyje Kim Kardashian rašė apie preeklampsiją – sunkią nėštumo komplikaciją, kuri kelia grėsmę ir mamos, ir vaikelio sveikatai. Laiku nepastebėta ji neretai baigiasi priešlaikiniu gimdymu. Būtent dėl šios komplikacijos Kim Kardashian buvo priversta gimdyti North 34 savaičių, tai yra, pusantro mėnesio anksčiau laiko.

Straipsnį apie nėščiųjų preeklampsiją ir kitas nėštumo komplikacijas skaitykite čia.

Daugelis apkalbėjo žaviąją aktorę Selmą Hayek, kad nėštumo metu ji pernelyg daug priaugo svorio (iš kur tas supratimas, kad nėščios moterys kažkokiu būdu turi likti lieknos?). Aktorė priaugo daugiau kaip 22 kilogramus. Deja, svoris daugiau, negu rekomenduojama, padidėjo dėl tam tikrų komplikacijų.

Vida Press

S. Hayek sirgo nėščiųjų diabetu – nėščioms moterims pasitaikančia diabeto forma. Nėštumo metu S. Hayek jau buvo 40 m., tai irgi sunkino padėtį. Aktorė sakė, kad dėl jos amžiaus medikai baiminosi daugiau, negu įprastai. Laimė, kūdikis gimė sveikas, o S. Hayek po gimdymo neturėjo problemų dėl diabeto.

Straipsnį apie svorį nėštumo metu skaitykite čia.

Kate Middleton laukdamasi abiejų vaikų tiesiog švytėjo. Kaip jai taip pavyko? Nėštumas jai tikrai tiko, net ir nėščia būdama ji išliko stilinga ir madinga. Taip Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona atrodė žiniasklaidos puslapiuose. Tačiau kaip ji nėštumo metu jautėsi iš tikrųjų? Iš tiesų abu K. Middleton nėštumai nebuvo lengvi, laukiantis abiejų vaikų rytais ją stipriai pykindavo. Daugelis moterų patiria rytinį pykinimą nėštumo metu, tačiau nedaugeliui jų pykinimas būna toks, dėl kurio jos praranda darbingumą, krenta svoris ir jos atsiduria ligoninėje. Dėl itin stipraus rytinio pykinimo moteriai gali grėsti dehidratacija ir prireikia medikų pagalbos.

Vida Press

Būtent dėl tokio stipraus pykinimo pasaulis ir sužinojo apie K. Middleton nėštumą dar nepasirodžius oficialiam pranešimui – dėl pykinimo ir dehidratacijos K. Middleton atsidūrė ligoninėje, tada spauda ėmė rašyti apie nėštumą, na, o greitai karališkoji pora patvirtino šiuos gandus.

Straipsnį apie nėščiųjų pykinimą ir pagalbą joms skaitykite čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis