Garsenybės, kurios mamomis tapo per kančias

Ne visos garsios moterys, negalėjusios greitai ir lengvai pastoti, prabyla apie savo didžiules pastangas susilaukti vaikelio: pasiryžimą prašyti pagalbos surogatinių motinų ar ilgą gydymąsi nuo nevaisingumo.

Visgi Holivude yra tokių drąsuolių, kurios savo pasidalinta patirtimi įkvepia daugybę kitų moterų, kurioms noras turėti vaikelio taip greitai neišsipildo.

Sarah Jessica Parker

Žavioji Carrie Bradshaw seriale „Seksas ir miestas" nenorėjo vaikų, bet S. J. Parker su vyru Matthew Brodericku vaikų norėjo. 2009 m. dvynes Marion Loretta Elwell ir Tabitha Hodge jiems pagimdė surogatinė motina. Tuo metu aktorei buvo 44 m. Vyresnis dvynių brolis Jamesas Wilkie gimė natūraliu būdu 2002 m.

Vida Press

Nicole Kidman

Gražuolė australų aktorė, kantri dainininko Keitho Urbano žmona atvirai prabilo apie sunkumus pastoti po to, kai 2010 m. gruodį pakaitinė motina pagimdė antrą poros dukterį Faith. N. Kidman, kuriai metu buvo 44 m., atvirai prisipažino interviu: „Man niekada nebuvo lengva pastoti". Pirmą dukterį – Sunday N. Kidman pagimdė pati. Dar būdama aktoriaus Tomo Cruise'o žmona ji patyrė negimdinį nėštumą.

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press

Courteney Cox

Garsi aktorė neslėpė sunkumų bandant pastoti, kai buvo ištekėjusi už tuometinio vyro Davido Arquette. Iš tiesų jos sunkumai tapo siužeto linija seriale „Draugai" tarp veikėjų Monicos ir Chandlerio. Po kelių persileidimų C. Cox pagaliau pastojo po pagalbinio apvaisinimo ir pagimdė dukterį Coco, kuri išvydo pasaulį 2004 m., likus vos kelioms dienoms iki mamos 40-mečio.

Vida Press

Celine Dion

Dainininkė su vyru Rene Angeliliu šešerius metus mėgino susilaukti vaikų, galiausiai pagalbinis apvaisinimas buvo sėkmingas, ir 2001 m. gimė jų sūnus Rene Charlesas. Vėliau C. Dion dar šešis kartus bandė pastoti pagalbinio apvaisinimo būdu, patyrė persileidimą, kol pagaliau būdama 42 metų 2010 m. spalį pagimdė dvynius berniukus Edyy ir Nelsoną.

Reuters / Scanpix

Mariah Carey

2008 m. ištekėjusi už aktoriaus, komiko Nicko Cannon ir patyrusi persileidimą M. Carey sakė interviu „US Weekly" pradėjusi vartoti progesteroną. Moteris vylėsi, kad šis gydymo būdas sureguliuos hormono progesterono kiekį, ir ji pastos. Be to, N. Cannonas interviu yra pasakojęs, kad M.Carey kasdien buvo atliekama viso kūno akupunktūra. Veikiausiai visos priemonės padėjo, ir dainininkė 2001 m. balandį, būdama 41 m. amžiaus, pagimdė dvynius Moroccaną ir Monroe.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis