Kate Middleton atskleidė naujausią mažosios princesės susižavėjimo objektą

Princesei Charlotte šiuo metu yra 17 mėnesių. Kaip ir kiekvienas tokio amžiaus mažylis, ji turi mėgstamą veiklą, žaidimus ir žaislus.

Pastaruoju metu mažylė turi naują susižavėjimo objektą. Apie tai papasakojo jos mama Kate Middleton (34).

Karališkuose rūmuose vykusiame sportininkų pagerbime Kate Middleton bendravo su Didžiosios Britanijos parolimpiete, ne vieną medalį laimėjusia žirgų sporto atstove Natasha Baker.

Natasha pasiteiravo Kembridžo kunigaikštienės, kaip laikosi jos vaikai. Kate Middleton atsakė, kad jos mažoji Charlotte šiuo metu yra beprotiškai susidomėjusi žirgais. "Šiuo metu žirgai jai yra viskas. Jai tai labai patinka. Pažiūrėsim, kaip bus po kelerių metų", - sakė ji. Kai vyksta varžybos, pasak Catherinos, sūnui George įdomiau yra fechtavimas, o štai Charlotte neatitraukia akių nuo žirgų.

Tuo tarpu princas Williamas (34) vizito futbolo muziejuje Mančesteryje metu bendravo su Didžiosios Britanijos moterų futbolo atstovėmis.

Kai šios paklausė, ar sūnus, mažasis princas George (3) mėgsta futbolą, antrasis pretendentas eilėje į Didžiosios Britanijos sostą atsakė, kad futbolui labiau sutverta jo duktė Charlotte.

Kaip Didžiosios Britanijos moterų futbolo rinktinės kapitonei Steph Houghton sakė karališkosios šeimos narys, princas George yra šiek lėtokas futbolui, tuo tarpu jo sesė yra greitesnės reakcijos ir turi daugiau savybių, tinkančių futbolui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis