Holivudo aktorės žinutė visoms pasaulio mamoms

Auginate mažą kūdikį ir šiandien paskui jį lakstydama nespėjote palįsti po dušu? Išvirta kava atšalo, kol raminote pilvo dieglių kamuojamą mažylį, o naktimis jau kuris laikas nesate miegoję ilgiau kaip 3 valandas be pertraukos?

Ramiai, ramiai ir dar kartą ramiai. Jūs – ne viena tokia. Tokių kaip jūs yra dauguma jaunų mamų.

Būtent tokią žinutę visoms jaunoms pasaulio mamoms pasiuntė Holivudo aktorė Jessica Biel (34). Su amerikiečių dainininku Justinu Timberlake‘u (35) sūnų Silą (1) auginanti mama kaip įrodymą savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pateikė neretušuotą nuotrauką iš savo gyvenimo.

Dušo kampelyje stovi tuščia lėkštė su šakute bei puodelis kavos.

„Taip, aš valgau duše", – prisipažįsta aktorė, kuri, kaip ir daugelis mamų, be vaiko žinios ir palydos negali nei ramiai pavalgyti, nei į tualetą nueiti.

Taigi, Jessica atrado puikią vietelę namuose, kur gali ramiai pabūti minutę vienui viena ir išgerti savo espresso puodelį.

Subtili ironija, nenudailinta motinystė ir padrąsinanti žinutė visoms jaunoms mamoms – laikykitės, mielosios, toks yra gyvenimas, o tobula motinystė egzistuoja tik Motinos dienai skirtuose atvirukuose.

Yes. I eat in the shower. I admit it. Chicken apple sausage and espresso. Try it. I dare you. #ShowerEats

A photo posted by Jessica Biel (@jessicabiel) on Sep 30, 2016 at 1:35pm PDT

Jessica Biel išgarsėjo televizijos seriale „7-asis dangus“, o su J.Timberlake`u draugavo nuo 2007 metų. Susituokė pora 2012 metų spalį. Praėjus dvejiems metams po vestuvių, pora paskelbė apie nėštumą. Pirmagimis Silas Randall Timberlake'as gimė 2015 metų balandį.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis