Netradicinis aktorių sprendimas: abi dukteris pavadino tuo pačiu vardu

Ar esate girdėję apie šeimą, kurios namuose auga Kotryna Marija ir Marija Ieva? Mes – ne, nes atrodo, tikrai neįprasta dviem tos paties šeimos vaikams suteikti tą patį vardą. Tačiau žinoma aktorių pora pasielgė būtent taip.

Eva Mendes ir Ryanas Goslingas augina dvi dukrytes, kurios turi tą patį vardą. Vyresnioji yra Esmeralda Amada, o neseniai gimusioji - Amada Lee. Kodėl šeima nusprendė pasielgti taip netradiciškai, Eva Mendes paatviravo rugsėjo mėnesio žurnale „Latina".

Kai 2014 metais gimė pirmoji garsių aktorių dukrytė, jie dėl vardo ilgai nesvarstė. Ispanišką Amados vardą pirmagimei suteikė, nes jį turėjo Evos močiutė, o išvertus jis reiškia „Mylimoji".

Sužinoję, kad laukiasi antrosios mergaitės, jie ėmė ieškoti vardo. Parinko kelis, tačiau kai gimus pamatė mergaitę, suprato, kad nė vienas iš iš anksto išrinktųjų jai netinka.

42 metų Eva Mendes interviu pasakojo, kad kasdien bandė vis naują vardą. Vieną dieną į mažylę jie kreipėsi Viviana, kitą dieną – dar kitu vardu, tačiau nė vienas nelipo. Tada pora prisiminė Amados vardą ir nusprendė naujagimę pavadinti Amada Lee.

„Lotynų Amerikoje tai yra įprasta praktika", – pasakojo Eva. Pasak jos, visiems normalu, kai šeimoje auga daug Marijų – Maria del Carmen, Maria Elena, Maria Liliana ir taip toliau. Ryanas pritarė tokiam pasirinkimui, ir pora galutinai nusprendė antrąją dukterį pavadinti Amados vardu.

Amada Lee gimė balandžio mėnesį, praėjus vos 12 dienų po to, kai nuo vėžio mirė 53 metų Evos brolis. Eva Mendes sako, kad tai buvo tarsi ženklas, kad jų pasirinkimas buvo teisingas.

Tai yra bene pirmas kartas, kai Eva Mendes paatviravo apie savo asmeninį gyvenimą ir vaikus. Ji ir mylimasis Ryanas Goslingas yra iš tų žvaigždžių, kurios itin saugo savo privatumą.

Vida Press

AFP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis