Pasaulio numylėtinis princas George švenčia trečiąjį gimtadienį FOTO

Trečiasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą princas George švenčia trejų metų gimtadienį.

Princo Williamo ir Kate Middleton sūnus gimė 2013 metų liepos 22 dieną privačioje Londono ligoninėje.

Nuo tada jis tapo pačiu mylimiausiu karališkosios šeimos kūdikiu ne tik savo šalyje, bet ir už jos ribų.

Jo karališkoji didenybė Kembridžo princas George - taip oficialiai skamba mažojo kūdikio vardas.

Princas George'as gimė 16.24 val. vienoje geriausių Londono ligoninių. Mažylis yra trečiasis eilėje į sostą, po tėčio Williamo ir senelio Charleso. Jo karališkasis titulas, kai jis juo taps, bus George VII ir tai bus 43 -asis Didžiosios Britanijos monarchas.

Princo astrologinis ženklas - Vėžys, kaip ir tėčio bei velionės senelės princesės Dianos. Tiesa, jis vos per plauką netapo Liūtu. Nors senelis princas Charlesas vadina jį mažybiniu vardu Georgie, visas princo vardas - jo karališkoji didenybė Kembridžo princas George'as Alexanderis Louisas.

Princui Georgeui, kaip ir jo mamai, patinka piešti. Apie tai šiemet pranešė jo mama Kembridžo hercogienė. Ji pati yra baigusi meno istorijos studijas, mėgsta tapyti.

Williamas ir Kate nori suteikti sūnui šiuolaikinį išsilavinimą, o tuo pačiu nepamiršti tradicijų. Jie siekia, kad mažasis princas kuo dažniau susidurtų su įprastu gyvenimu. Pavyzdžiui, ne kartą jų šeimą matė parke.

Jis gimęs tą pačią dieną, kaip ir Selena Gomez. Pop dainininkė po jo gimimo sakė: „Niekada šito nepamiršiu. Visi sveikins mane su gimimo diena, o aš atsakysiu: „Bet juk šiandien - princo gimtadienis. Štai ką pasakysiu."

Princas turi sesutę Charlotte, kuri gimė 2015 metų gegužę.

Jūsų dėmesiui – įdomiausių mažylio princo ir jo šeimos nuotraukų galerija.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis