Dar vienas karališkasis kūdikis Švedijoje – berniukas! PAPILDYTA

Per du mėnesius Švedijoje gimė du karališkieji kūdikiai – abu berniukai.

Švedija vėl gyvena džiaugsmingomis nuotaikomis – balandžio 19 vakarą pirmojo vaiko susilaukė Švedijos princas Carlas Philipas su žmona princese Sofia.

Vos prieš pusantro mėnesio sveikinome Švedijos princesę ir sosto įpėdinę Victorią, susilaukus sūnelio. Šiandien visų dėmesys nukrypęs į jos jaunesnįjį brolį Carlą Philipą.

36 metų princas ir 31 metų jo žmona antradienio vakarą susilaukė naujagimio. 18.25 valandą buvo fiksuotas Švedijos karališkosios šeimos pagausėjimas, tačiau lytis nebuvo iš karto atskleista.

Tik vėlai vakare po ligoninėje surengtos trumpos spaudos konferencijos paaiškėjo, kad gimė pusketvirto kilogramo ir 49 cm ūgio berniukas.

Princas surengė spaudos konferenciją po gimdymo vėlai vakare ligoninėje.
Vida Press

Tai pirmasis princo ir princesės kūdikis. Puošnios vestuvės įvyko 2015 metų birželio mėnesį.

Vida Press

Vida Press

Pranešama, kad princas Carlas Philipas dalyvavo žmonos gimdyme, pats nukirpo sūnui virkštelę ir nesulaikė džiaugsmo ašarų.

Vida Press

Švedijos karališkoji šeima laikosi tradicijų. Šiandien Švedijos Karalius Carlas Gustafas sukvies neeilinį savo kabineto posėdį ir iškilmingai paskelbs vakar gimusio anūko vardą.

Vienas paskutiniųjų princesės viešų pasirodymų prieš gimdymą.
Vida Press

Tai penktasis karalių anūkas. Vyriausioji Victoria, kuri ir yra sosto paveldėtoja, turi kovo pradžioje gimusį sūnų Oscarą bei 4 metų Estelle. Jos sesuo Madeleine augina taip pat porelę. Į jaunų tėvų būrį įsijungė ir Carlas Philipas.

Vida Press

PAPILDYTA

Nepraėjus ir parai po gimdymo, jauni tėvai su automobilio kėdutėje snaudžiančiu naujagimiu iš ligoninės iškeliavo namo. Pirmoji oficiali trijulės nuotrauka:

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis