Monika Šedžiuvienė: nėštumas po daugybės persileidimų yra stebuklas

„Po daugybės nesėkmių trūksta žodžių nusakyti, ką man reiškia būsimas šeimos pagausėjimas. Tai - stebuklas", - jau šį pirmadienio vakarą 20.20 val. gyvenimo būdo laidoje „ Nuo... Iki..." teigs Monika Šedžiuvienė.

Tuo metu verslininkas Andrius Šedžius atviraus, kad, nors yra nepraktikuojantis katalikas, sunkiuoju judviejų su Monika gyvenimo laikotarpiu meldėsi ne kartą. „Praktiškai kiekvieną dieną važiuodavau į Kryžių kalną. Iš mano lūpų maldos sklido kiekvieną dieną...", - pasakos A. Šedžius.

Puikiai pažįstama Andriaus ir Monikos Šedžių pora, kaskart duodami interviu, būna kalbūs ir nevengia pašmaikštauti. Tačiau šįkart kalbėdamas Šiaulių verslininkas bei politikas Andrius Šedžius ne kartą sunkiai atsiduso, o jo žmonos Monikos balsas pastebimai strigo... Akivaizdu, šnekėti apie tai, ką pora išgyveno per pastaruosius kelerius metus, itin sunku. Beveik trejus metus Šedžiai nesėkmingai bandė susilaukti kūdikio. Monika net pati sunkiai suskaičiuoja, kiek kartų džiugią žinią, kad laukiasi, pakeitė nelinksmos naujienos apie ir vėl įvykusį persileidimą.

„Noras susilaukti vaikų man buvo susukęs protą. Dėl nesėkmingų nėštumų kaltinau save, Andrių ir visą pasaulį. Maniau, kad nesėkmingi nėštumai - likimo ženklas mūsų porai...", - pasakos Monika.

Andrius, prisimindamas Monikos bandymus pastoti, pyktį dėl nesėkmių ir dėl to vos neįvykusias skyrybas vadina vienu sunkiausių laikotarpių, kurių nelinkėtų net pikčiausiam priešui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis