Kate Middleton: iki gimdymo liko mėnuo

Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton populiarumu, ko gero, nenusileidžia pačiai Didžiosios Britanijos karalienei Elžbietai II. Kiekvienas Kate žingsnis viešumoje, kiekvienas pranešimas apie jos sveikatą dar ilgai aptarinėjamas spaudoje.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Balandžio mėnesį Didžiosios Britanijos karališkoji šeima laukia gimstant naujagimio: princas Williamas ir jo žmona Catherine Middleton turėtų susilaukti antrojo vaikelio.

2013 metų liepos mėnesį gimęs poros pirmagimis George gimė privačioje Londono ligoninėje. Nei pirmą kartą, nei dabar nėra iš anksto pranešta vaiko lytis.

Antrasis nėštumas Kate Middleton buvo sunkesnis, negu pirmasis. Šįkart nėštumo metu ją kamavo stipri toksikozė, dėl kurios ji kelis mėnesius nedalyvavo oficialiuose renginiuose.

Vasario pabaigoje buvo oficialiai pranešta, kad dėl nėštumo komplikacijų Kembridžo kunigaikštienė pateko į ligoninę. Laimė, viskas baigėsi sėkmingai ir Kate Middleton grįžo namo.

Iki gimdymo likus vos mėnesiui, ji dar dalyvauja oficialiuose renginiuose. Ši fotosesija – iš kovo 9-ąją Londone vykusių iškilmių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis