Šią mergaitę vadina gražiausiu 21 amžiaus vaiku

Mergaitė, kuri nepalieka abejingų. Taip trumpai galima pristatyti rusaitę Kristiną, kuri neretai pavadinama gražiausiu 21 -ojo amžiaus vaiku.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Austėja Landsbergienė: vaikas turi teisę nemiegoti pietų miego
Mano gimdymo istorija: su vyru buvome darni komanda

Mergaitės kelias į žvaigždes prasidėjo tada, kai trejų metų mažylės fotosesiją mama parodė vienai reklamos agentūrai. Profesionalai buvo sužavėti mergaitės grožiu ir išraiškingumu. Nuo to laiko Kristina Pimenova papuošė ne vieną vaikams skirtų žurnalų viršelį, dalyvavo madų pristatymuose, o naujų fotosesijų nuotraukas jos mama talpina į socialinius tinklus, kur sulaukia daugybės susižavėjusių gerbėjų pagyrų.

Štai Facebook'e šios mergaitės profilis turi daugiau kaip milijoną septynis šimtus tūkstančių gerbėjų, o Instagram'e - 245 000 fanų.

Pastarajame socialiniame tinkle mama, pristatanti savo dukterį, paskelbė prierašą: „Nepamirškite, kad tikrasis grožis yra žmogaus viduje". Visai gali būti, kad taip ji pasielgė ir dėl kritikos, kurios  susilaukia.

Ne visi žavisi tokia mamos ir jos dukters veikla, kiti kritikuoja, kad tokiu būdu mama tik realizuoja savo pačios svajones, o vaikams reikia turėti vaikystę, o ne nuolatinį buvimą scenoje ir ant podiumų.

Jūsų dėmesiui - Kristinos Pimenovos nuotraukų galerija.

#kristinapimenova

A photo posted by Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) on

#kristinapimenova

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) Wł.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis