Kūdikis vunderkindas skuba gyventi

Britų spauda vienerių metukų gimtadienį švenčiantį Džonataną Thorpe vadina vunderkindu. Lygiai prieš metus, lapkričio 21 -ąją, gimęs mažylis nustebino tuo, kad į pasaulį atėjo per penkias minutes, o dabar savo raida lenkia visus bendraamžius.

Gimdymas truko penkias minutes

Kūdikis, skubantis gyventi. Taip būtų galima pavadinti mažąjį Džonataną (Jonathan). Ypatinga jo gyvenimo istorija prasidėjo prieš metus, kuomet „Daily mail" aprašė neįprastai greitą jo gimdymą, kuris truko... vos penkias minutes.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ko pasimokėme iš Puponautų viruso?
Kodėl rizikinga ilgai atidėlioti nėštumą?

Mama Heather Thorpe (24), gyvenanti Birmingeme, įsitikinusi, kad toks gimdymo greitis turėjo įtakos sūnaus vystymuisi. Nors dabar berniukui metukai, jo raida gerokai pranoksta bendraamžius.

Tuo tarpu, kai septynių mėnesių kūdikiai dar tik mokosi sėdėti, ropoti ar atsistoti, Džonatanas tuo metu jau pradėjo vaikščioti. Dabar, pasitikdamas metukų gimtadienį, jis bėgioja, kalba ir kasdien kažkuo stebina savo mamą.

Gimtadienio proga - pianinas

Mėgstamiausia berniuko daina - „Gangnam Style", ją išgirdęs mažylis tuoj pat ima siūbuoti, tūpčioti ir šokti.

Dar nesulaukęs vienerių metų, jis moka įjungti ir išjungti mamos nešiojamąjį kompiuterį bei puikiai valdo TV nuotolinio valdymo pultelį, mokėdamas susirasti jau patinkančią programą.

„Jis yra protingas berniukas, kasdien mus stebinntis savo sugebėjimais. Tai, kaip greitai ir imliai jis įsisavina naujoves, mus nuolat stebina. Štai žodį MAMA jis ištarė būdamas septynių mėnesių", - sako mama Heather. Ji įsitikinusi, kad mažylis protu prilygsta dviejų metų vaikui. Moteris mano, kad tokia sparti vaiko raida yra susijusi su jo greitu gimimu.

Pirmojo gimtadienio proga mama berniukui dovanos žaislinį pianiną, todėl, kad jis labai mėgsta muziką. Peter Andre ir One Direction - mėgstamiausi kūdikio atlikėjai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis