Šeima gavo retą gamtos dovaną - gimė identiški tryniai iš vieno kiaušinėlio

Toks nėštumas yra labai retas ir pasitaiko tik 1 kartą iš 200 milijonų! Neseniai ši laimė aplankė vieną Didžiosios Britanijos šeimą.

Trynukai iš vieno kiaušinėlio - tikras gamtos stebuklas

Tikimybė susilaukti identiškų trynukų iš vieno kiaušinėlio yra 1 iš 200 milijonų. Tokį „aukso puodą" laimėjo viena šeima iš Didžiosios Britanijos Pontypool miesto. Prieš keletą mėnesių Karen bei Ian Gilbert susilaukė trijų mergaičių, kurias pavadino Ffion, Madison ir Paige. Šeimos ir trynukių  nuotraukas galima pamatyti Ką apie vaiką pasako jo Zodiako ženklas? Dvyniai
Fotografas: naujagimius reikia fotografuoti pirmas 15 dienų, tada jie atrodo ypatingai

Kai 31 erių metų Karen sužinojo besilaukianti trejetuko, ji buvo apstulbusi iš laimės, nors gydytojai ir neslėpė nuo jos, kad tai ypatingas nėštumas, kuris ne visada gali baigtis laimingai. Žmona su vyru nė sekundei neleido sau pagalvoti apie nėštumo nutraukimą, sakydami, kad kiekviena gyvybė - tai Dievo dovana. O šiuo atveju jie gavo tris dovanas vienu kartu! Nėštumo metu Karen buvo skirta ypatinga priežiūra, pas medikus teko lankytis kiekvieną savaitę.

Rugpjūčio pradžioje trys mergaitės gimė dviem mėnesiais anksčiau. Kaip sako tėvai, jos buvo tokios mažulėlės, kad visos trys tilpo viename delne, ir iš pradžių atrodė tarsi netikros.  

Sustiprėję trynukės iškeliavo į namus

Per šias aštuonias savaites neišnešiotos mergaitės pamažu priaugo svorio, ir dabar kiekviena jau sveria apie tris kilogramus. Tiek, kiek paprastai sveria laiku gimę naujagimiai.

Mažylės pagaliau išleistos į namus, kur jų laukė vyresnioji sesutė Faye (3). Tėvai sako, kad nors ir mažytės, visos trys mergaitės yra gana skirtingos, jau nuo gimimo turinčios savo charakterį.

Identiški trynukai iš vieno kiaušinėlio - itin retas reiškinys. Linkime tėvams stiprybės bei išminties jas auginant!

Parašyk Redakcijai