VIENU SAKINIU: kokia mama esate pagal Zodiako ženklą

Koks vienas sakinys geriausiai nusako jūsų, kaip mamos, auklėjimo būdą? Apžvelkime visus 12Zodiako ženklų vienu sakiniu.

Ožiaragis


Jūs esate kantri ir nuosekli mama, kuri puikiai moka nubrėžti ribas vaikui ir taip suteikia jam saugumą.


Vandenis


Jūs esate pati kūrybiškiausia mama, kokią tik gali turėti vaikas, todėl jam pasisekė, kad su mama galima ir piešti, ir dainuoti, ir šiaip smagiai pašėlti.


Žuvys


Jūs esate mama, kuriai be galo rūpi vaiko emocinė savijauta, todėl visada esate šalia, kai vaikui jūsų labiausiai reikia – ir pagirti, ir padrąsinti, ir apkabinti, ir pabučiuoti.


Avinas


Jūs esate pavyzdys savo vaikui, kuriuo jis besąlygiškai tiki ir į kurį lygiuojasi, nes jūsų stipriosios pusės - atsakomybės jausmas ir tikslo siekimas – yra tai, ką pirmiausia perims jūsų atžala.


Jautis


Jūs esate mama, kuriai svarbiausia kokybė – ir perkant daiktus vaikui, ir kai kalbame apie santykius, laiko skyrimą vaikui ir šeimai.


Dvyniai


Jūs esate mama, kuri moka prakalbinti savo vaiką ir sukuria namuose pasitikėjimo atmosferą, kurioje mažylis auga sveikas ir laimingas.


Vėžys


Jūs esate mama, kurios švelnumo, jautrumo, meilės gali pavydėti bet kas, ir kuri pasirūpina, kad vaikas jaustųsi besąlygiškai priimamas ir mylimas.


Liūtas


Jūs esate mama, kuriai labai svarbios tokios vertybės kaip teisingumas, darbštumas, savarankiškumas, ir kuri to paties tikisi iš savo atžalų.


Mergelė


Jūs esate mama, kuri visur ir visada siekia padaryti viską kuo geriausiai, ir tai jums puikiai pavyksta.


Svarstyklės


Jūs esate žaismingiausia mama pasaulyje, kuri bet kokią namų rutiną su vaikais moka pakeisti į smagią veiklą.


Skorpionas


Jūs esate mama, kurios organizuotumo pakaktų ir visiems kitiems Zodiako ženklams, todėl nieko keisto, kad jūs viską suspėjate – ir namus susitvarkyti, ir vaikais pasirūpinti, ir mėgstamos veiklos neapleisti.


Šaulys


Jūs esate mama, kurios didžiausia stiprybė yra optimizmas, todėl jūsų vaikams be galo pasisekė – visos kliūtys jums yra įveikiamos, visos mažųjų elgesio problemos išsprendžiamos, o kiekvienas rytas yra nuostabios naujos dienos pradžia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis