Numerologė: kuo ypatingi vaikai, gimę bet kurio mėnesio 8, 17, 26 dienomis

Numerologė Julija Kubiliūtė dalijasi su mumis savo žiniomis apie tai, kokią užkoduotą informaciją apie save atsineša tam tikrą mėnesio dieną gimdamas vaikas.

Apie vaikus, gimusius bet kurio mėnesio 8, 17, 26 dienomis

Jei jūsų šeimoje gimė „aštuntukas", iš karto suprasite, kad gamta šį mažylį apdovanojo išskirtiniu žavesiu. Tačiau tėveliai turi žinoti, kad nuo pat pirmų dienų jų pareiga būti tinkamu pavyzdžiu. Juk 8- stiprus skaitmuo. Su jo aukšta įtampa nelengva susitvarkyti suaugusiam, o vaikui tuo labiau. Didžiulis energijų potencialas virsta emocijomis, aktyviais veiksmais ir valia. Toks mažylis nepagailės savo jėgų tikslui pasiekti! Jo gebėjimas susikoncentruoti neįtikėtinas - jei jau įsitraukė į veiklą, žaidimą, sunku iš ten ištraukti. Demonstruos savo valią, pats save pasiųsdamas išbandymams, ir aišku, jus, tėvelius. Ir iš visų jėgų priešinsis įsakymams. Todėl nuo kūdikystės skiepykite pagarbą, padėkite suprasti, kas yra gerai ir blogai.

Šie vaikai yra prieraišūs, bet gali ir atstumti. Pavydūs, nori būti vienturčiais. Gali pritrūkti betarpiškumo bendraujant. Pasaulį jaučia intuityviai. Savo baimes slepia viduje, bet tai iškyla naktiniais sapnų košmarais, noru užsisklęsti. Pasižymi giliais ir stipriais jausmais, kuriuos irgi slepia nuo kitų. Gerbia jėgą ir valdžią. Kontroliuoja visus: žmones, daiktus, įvykius. Labai vertina ir gina savo nepriklausomybės poreikį.

Patinka tiek aktyvūs, sportiniai, tiek intelektualūs žaidimai. Pasižymi kūrybine vaizduote, kurią panaudoja žaidimų aikštelėje. Čia toks mažylis, aišku, būna lyderiu, ir sprendžia, kokį žaidimą pasirinkti ir kokių taisyklių laikytis. Atsidavęs draugas.

Tėveliai, parodykite jam savo meilę ir nuovokumą, nelaužykite savo "aštuntuko" charakterio. Sudominkite kilniu tikslu ir leiskite veikti. Parodykite savo pavyzdžiu, kaip ryžtingumą nukreipti teisinga kryptimi. Tokiam vaikui būtinas individualus priėjimas, įsakymais jūs jį paversite užsispyrusiu vaiku, kurį apninka pykčio proveržiai. Nuolat rodykite, kad jūsų atžala yra mylima, apgaubkite ją savo švelnumu.

Toks vaikas gabus apdoroti didžiulį kiekį informacijos, iš kurios išsirenka svarbiausią. Turi aštrų ir skvarbų protą. Noriai tyrinėja jį supantį pasaulį. Patinka pirmauti ir laimėti.

Tėveliai, jei surasite ypatingą, „savą", ryšį su savo "aštuntuku", jei padėsite jam vystyti jo gebėjimus ir panaudoti talentus, ir, svarbiausia, mylėsite jį tokį, koks yra, suprasite ir palaikysite jį – rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis