Numerologė: kuo ypatingi vaikai, gimę bet kurio mėnesio 3, 12, 21 ir 30 dienomis

Numerologė Julija Kubiliūtė dalijasi su mumis savo žiniomis apie tai, kokią užkoduotą informaciją apie save atsineša tam tikrą mėnesio dieną gimdamas vaikas.

Numerologija – tai praktinis instrumentas, padedantis geriau suvokti save, savo vaikus, aplinkinius ir net gyvenimiškas situacijas. Numerologija padeda pamatyti tuos gebėjimus, talentus, kuriais apdovanoti esame kiekvienas. Ir kiekvieno mūsų ypatingumai yra savaip tobuli. Gimimo diena, būdama svarbiausiu skaičiuku įžengiant į šį pasaulį, tuo pačiu atveria duris į nuostabų savų skaitinių vibracijų pasaulį.

Šiandien dalinuosi išskirtinumais, kuriais pasižymi vaikai, gimę bet kurio mėnesio 3, 12, 21 ir 30 dienomis.

Vaikai su trejeto vibracija – tai apsigimę optimistai ir artistai, savo žavinga šypsena, akių spindesiu ir užburiančiu iškalbumu nuginkluojantys tėvelius, senelius, tetas, dėdes ir visus kitus. Jie yra judrūs, drąsūs, pasitikintys savimi, norintys dėmesio sau. Jų nereikia įkalbinėti ar kitaip skatinti - jie mielai jums padeklamuos, pašoks ir padainuos. Jie dažnai tėvams suorganizuoja spektaklius „Nenoriu valgyti ir miegoti" ar „Nupirk man šitą". Šių kaprizų ir artistiškumo dovana - nuo Jupiterio, kuris globoja trejetuko vaikus. Tik savo elgesio pavyzdžiu tėveliai gali padėti savo vaikui netapti mažuoju kaprizinguoju „teroristu".

Šie vaikai – kaip tie paukšteliai čiulbuonėliai, gali kalbėti ir būti dėmesio centre nuo ryto iki vakaro. Kad gautų papildomo dėmesio, gali įtikinamai pripasakoti įdomių istorijų. Dažnai gauna tai, ko nori. Nepažįstamiems gali atrodyti nedrąsūs, net drovūs, bet tik iš pradžių.

Trejetukai - tobuli fantazuotojai. Tokie vaikai šluotą panaudos kaip skraidymo priemonę, o tėčio mėgstamą švarką - kuriamo spektaklio viduramžių riterio apsiaustui. Tokie stebuklai nelieka nepastebėti bendraamžių, ir šios mažojo fantazuotojo idėjos iškeliauja į draugų šeimas. Su tokiu lyderiu mažai kas ginčijasi ir tik tada, kai fantazuotojas per stipriai stengiasi „nuleisti" savo nuomonę. Tėveliai turi išaiškinti, kad būtina gerbti ir kitų nuomonę.

Dar viena trejetuko mažylių savybė - žingeidumas ir smalsumas, kuris paverčia šeimos gyvenimą į žaidimą „Kas, kur, kada?", kai tėveliams tenka žinovų vaidmuo. Tėveliai, būkite pasiruošę atsakyti net ir į suktus klausimus. Toks mažylis nesustos ties teorijos pažinimu, jis būtinai panorės paeksperimentuoti. Jei jau būsimasis mokslininkas nusprendė kažką padaryti, patikėkite, jokie suvaržymai jo nesustabdys. Tad vienintelis patarimas - kartu dalyvauti šiuose eksperimentuose. Tokiu būdu sugebėsite ne tik paaiškinti eksperimentą, bet ir apsaugosite namus nuo gaisro, potvynio ir išvengsite galimų traumų.

Šie vaikai pasižymi išskirtine dovana – visur įžvelgti tik grožį. Gimdytojai turi palaikyti savo vaiko tikėjimą gyvenimu ir žmonėmis. Kitas patarimas tėveliams- švelniai ugdyti žaismingo ir judraus vaikučio kantrybę, išmokyti nebijoti kritikos ir tikslingai nukreipti neišsenkamą energijos srautą į naudingą veiklą. Būtina leisti išsikalbėti, ir ne tik apie išgyvenamas fantazijas.

Šiems vaikams įdomūs aktyvūs žaidimai, plečiantys akiratį ir loginį mąstymą. Labiau nei lėlės ar superherojai. Jie lengvai prisitaiko prie pasikeitusių aplinkybių, naujos situacijos. Pastabūs, įsimena smulkias detales, jiems gyvybiškai svarbu surasti ir suprasti daugybę atsakymų į klausimą "kodėl". Nepatenkinę šio smalsumo, gali išaugti paviršutiniškais, kritiškais kitų atžvilgiu.

Trejetukai lengvai įsisavina naujas žinias. Mokykla jiems kaip arena savo išskirtiniems talentams demonstruoti. Šie vaikai sutverti mokymuisi. Ypač gabūs matematikai. Stipri atmintis. Tačiau jiems būtina išmokti koncentruotis ties konkrečiu užsiėmimu, planuoti savo laiką ( finansus taip pat) ir laikytis numatyto plano. Tėveliai, skirkite dėmesį savo atžalos mokslams ir veiklai. Be sveikos kontrolės, paliktas saviauklai trejetuko vaikas bus kaip džiūstantis augalas. Mylimas trejetuko vaikas, kuriam tėveliai neskaičiuodami skyrė laiką, jėgas ir kantrybę, atsidėkos jiems savo širdelės gerumu, švelnumu,dosnumu ir ištikimybe.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis