9 požymiai, kad šis vyras bus puikus tėvas

Kaip bendraujant su vyru atpažinti, ar jis būtų geras tėtis. Siūlome keletą ženklų, į kuriuos atkreipkite dėmesį.

9 požymiai, kad jis bus puikus tėvas. Jei jūsų išrinktasis turi bent 5, tai labai geras rezultatas


„Ramybės, tiktai ramybės!"


Jeigu jūsų išrinktasis visada ramus, tikėtina, kad jis bus geras tėvas. Veikiausiai tai vienas iš banginių, ant kurių laikosi psichologinė gerovė šeimoje. Ištepti mėgstami džinsai, iškirpti paveikslėliai iš ilgai laukto žurnalo ar sudaužyti visi puodeliai? Ramybės, tiktai ramybės – visko pasitaiko. Ramybė tiesiog būtina, juk jei prie vaiko chuliganizmų prisidės mamos šauksmai, o ir tėvas pakels balsą, pirmi vaiko metai sunaikins visą romantiką namuose.


Namai namučiai


Namisėdos turi daugiau šansų tapti gerais tėvais. Jei jo netraukia triukšmingi vakarėliai, o savaitgalį jis mieliau leidžia namuose, vadinasi, jis mažų mažiausiai pribrendo šeimai, vaikams, jis natūraliai skirs tam laiko ir jėgų.


Damoms pirmenybė


Atkreipkite dėmesį ir į tai, ar noriai vyras jumis rūpinasi. Net maži dalykai daug ką pasako: paduoti ranką išlipant iš taksi, atidaryti parduotuvės duris, paimti sunkų krepšį - visa tai šį tą sako apie žmogų, su kuriuo galbūt susilauksite vaikų. Ar greitai šis žmogus ateina į pagalbą, galima pamatyti jau dabar.


Permainų vėjai galvoje


Vaiko gimimas visada įneša permainų į mėgstamą gyvenimo būdą, kai ko netgi tenka atsisakyti. Taigi potencialiai geras tėvas turi lengvai prisitaikyti prie permainų, įžvelgti jose gera ir nekristi į liūdesį dėl seniai prabėgusių dienų. Galbūt pirmas vaikas taps didžiausia permaina jo gyvenime, tam pasiruošti neįmanoma. Bet jei vyras iš principo lengvai prisitaiko prie permainų, vadinasi, viskas bus gerai.


Sveikas lengvabūdiškumas


Būsimiems tėvams daug pasakoja, kokia atsakomybė jų laukia, kaip svarbu tinkamai auginti vaiką ir pasirinkti tinkamas auklėjimo priemones. Tik, deja, labai mažai kalba apie mielą lengvabūdiškumą ir kvailystes, be kurių augti vaikams būtų labai liūdna ir nuobodu. Žaidimai, šėlionės, linksmi sumanymai, realizuoti kartu su vaiku, – būtent jie ilgam įsimena ir sukuria gėrio ir humoro akimirkas, kurias mažylis nešis per gyvenimą. Kaip sakoma, niekas taip nesuvienija, kaip linksmybės, taigi stebėkite savo išrinktąjį – ar jis linkęs į mielas kvailystes. Pagalvokite, koks jis bus tėvas – supratingas, linksmas bendramintis ar griežtas pedagogas.


Vyresnysis brolis


Galbūt jus erzina, kad vaikinui skambina jaunesni broliai ir seserys, o jis įdėmiai išklauso jų prašymus – kam duoti pinigų telefonui, kam pakeliui namo kažko nupirkti. Žinoma, tai trukdo romantiškam pasimatymui, bet akimirkai pamirškite diskomfortą ir pastebėkite faktą, kad jis turi įgūdžių rūpintis jaunesniaisiais. O būtinybė rūpintis jam nekelia pykčio. Geras ženklas – bus geras tėvas.


Fui...


Pirmus gyvenimo metus iš mažylio kone kas valandą kas nors išteka ar išbyra. Sauskelnių keitimas, neįprasti kvapai, trupiniais ar koše išteptos grindys – žodžiu, žmogui, kurį greitai ima pykinti, bus nelengva. Taigi santykių pradžioje vertėtų atkreipti dėmesį į šį ypatumą.


Animacija


Mes retai teikiame reikšmės kitų filmų pomėgiams. Na nebent erzina, jeigu vaikinui nepatinka mūsų mėgstamos komedijos ar istoriniai filmai. Bet animacinių filmukų pomėgis – atskira sritis. Tai susiję su tėviškomis savybėmis. Jeigu jis gali dvi – tris valandas žiūrėti animacinius filmukus, siūlosi nuvesti giminaičių ar draugų vaikus į kiną, tai puikus gero tėvo požymis.


Jam įdomu bendrauti su vaikais


Neatsitiktinai šis kriterijus – paskutinėje sąrašo vietoje. Nuoširdus domėjimasis vaikais – viena iš svarbiausių būsimo gero tėvo savybių. Pas bičiulius, restorane, visur, kur yra kontaktas su vaikais, atkreipkite dėmesį, ar noriai ir nuoširdžiai jis užmezga kontaktą su vaikais. Ir ar vaikams jis patinka. Jei kontaktas yra, visos kitos savybės irgi turi šansų pasireikšti. Jei ne, o jūs norite susilaukti vaikų artimiausiu metu, vertėtų pasidairyti kito kavalieriaus. Juk šiam vaikai dar nerūpi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis