TOP 10 garsiausių tėčių FOTO



Jie žinomi, geidžiami ir labai, labai užsiėmę. Tačiau be savo tiesioginių pareigų jie turi ne mažesnę atsakomybę - yra tėčiai. Sudarėme žinomiausių pasaulio tėčių dešimtuką.

Brad Pitt

Drauge su Angelina Jolie aktorius augina šešis vaikus - tris biologinius ir tris įvaikintus. Paskutiniu metu vis dažniau kalbama, kad tai - ne pabaiga, ir pora planuoja ne tik vestuves, bet ir įsivaikinti dar vieną vaiką.

AFP/Scanpix

Matt Damon

Aktorius Mattas Damonas - svajonių tėtis. Tokiomis antraštėmis ne kartą mirgėjo įvairių šalių žiniasklaidos priemonės. Kas gi lemia, kad išvaizdusis aktorius nuolat gauna "tėčių tėčio" titulą? Drauge su žmona Luciana Barroso augina tris bendras dukrytes. Žmona taip pat turi dukterį iš ankstesnių santykių, kurią aktorius myli kaip ir biologines dukteris.

Matas Damonas
Matas Damonas
Vida Press

Jamie Oliver

Garsusis kulinaras namuose gamina didelei savo šeimai - dukrytėms Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow ir sūnui Buddy Bear Maurice. Tai, kad po trijų dukryčių ketvirtasis gimė sūnus, garsusis kulinaras nesidrovėjo džiaugtis garsiai. Jau kitą dieną po sūnelio Buddy gimimo, daugiavaikis tėtis šia naujiena pasidžiaugė savo socialiniame tinkle. Šūksnį "Mums gimė berniukas" tąkart lydėjo net trys šauktukai. Garsiojo brito žmona - buvęs modelis Juliette Norton.

Jamie Oliver
Jamie Oliver
Vida Press

Ben Affleck

Benas su žmona aktore Dženifer Garner augina dukteris Violet ir Seraphiną bei sūnų Samuelį. Ne kartą seksualiausių vyrų rinkimuose šventęs pergalę, draugavęs su tokiomis gražuolėmis kaip Sandra Bullock ar Jennifer Lopez, Benas pagaliau surimtėjo ir nuo šiol yra svajonių tėtis. Tiesa, tėvystės kaina nėra maža - aktorius ne viename interviu prisipažino, jog auginti tris vaikus yra didžiulis iššūkis, ir jis dėkingas savo žmonai, kuri šiuo metu daro ne aktorės, o mamos karjerą.

Benas Aflekas
Benas Aflekas
Vida Press

Johny Depp

Johny Depp iš santykių su žaviąją dainininke ir aktore Vanessa Paradis turi du vaikus - sūnų ir dukterį. Po skyrybų su prancūzaite aktorius palaiko ryšius su vaikais, jo į paauglystę įžengusi duktė Lily Rose pastebėta apsipirkinėjanti su naująja tėčio drauge.

Vanessa Paradis ir Johnny Depp
Vanessa Paradis ir Johnny Depp
AFP/Scanpix

David Beckham

Futbolo legenda David Beckham su žmona Victoria turi tris sūnus ir vieną dukrytę. Dviejų žvaigždžių sąjunga nuo pirmų dienų itin domino jų gerbėjus, kurie kažin ar galėjo tikėtis, jog pora taps daugiavaikiais pavyzdiniais tėvais.

Victoria Beckham, David Beckham, vaikai, sūnus
Victoria Beckham, David Beckham, vaikai, sūnus
Reuters/Scanpix

Matthew McConaughey

Kadaise svajonių jaunikiu ne kartą renkamas, seksualiausiu vienišiu tituluotas aktorius - jau daugiavaikis tėtis. Aktorius su gyvenimo drauge Camila Alves jau spėjo susilaukti trijų vaikų - sūnų Levi, Livingston ir dukters Vidos.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Vida Press

Princas Williamas

2013 metų liepą tėčiu tapęs Didžiosios Britanijos princas Williamas papildė jaunų ir žinomų tėčių gretas. Jo ir žmonos Catherine Middleton asmeninis gyvenimas, sūnelio George auginimas domina daugelį smalsuolių. Tačiau antrasis eilėje į sostą (po tėčio princo Čarlzo) Williamas kol kas nesuteikia progų daug apie tai žinoti, jie su žmona stengiasi pirmagimiui sūnui suteikti kaip įmanoma įprastesnę vaikystę.

princas Williamas, Catherine Middleton, Kate Middleton, karališkas kūdikis, princas George'as
princas Williamas, Catherine Middleton, Kate Middleton, karališkas kūdikis, princas George'as
Reuters/Scanpix

Cristiano Ronaldo

Vienas geriausių visų laikų futbolininkų tėčiu tapo 2010 vasarą. Kūdikį pagimdė moteris, pastojusi po vienos nakties nuotykio. Tuo tarpu pats portugalas jau ne pirmus metus draugauja su rusų manekene Irina Shayk. Berniukui suteiktas Cristiano Ronaldo jaunesniojo vardas, jį augina garsusis tėtis.

Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk
Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk
AFP/Scanpix

Orlando Bloom

Su žmona, modeliu Miranda Kerr, garsusis aktorius susilaukė sūnaus Flynn. Deja, visai neseniai pora paskelbė pasukusi skirtingais keliais. Po išsiskyrimo pora pastebėta gražiai su sūnumi atostogaujanti viename kurorte, tačiau tai tikriausiai tebuvo tik draugiški santykiai, nes Olando jau rėžia sparną apie kitą aktorę.

Reuters/Scanpix

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis