Šį kartą dalinuosi puikiu varškėčių receptu, kurį kažkada radusi internete užsirašiau į savo užrašų knygelę ir tik šiandien sugebėjau išbandyti. Mano maisto kritikas įvertino puikiai.

Šis receptas turėtų patikti tiems, kas nenori stovėti prie viryklės.

Sudėtis:

400 gramų varškės,

2 kiaušiniai,

300 gramų miltų,

1 šaukštelis kepimo miltelių,

2 šaukštai cukraus,

žiupsnelis druskos,

džiūvėsėlių apvoliojimui.

Gaminimas:

Varškę sumaišome su kiaušiniais, cukrumi. Beriame miltus, kepimo miltelius ir druską. Išminkome masę.

Drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose.

Dedame į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir šiek tiek rutuliukus paspaudžiame.

Kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Valgome su grietine arba uogiene.