Pamačius šį receptą, jo pavadinimas sukėlė šypseną, bet perskaičiusi supratau, kad tokius jau seniai pati kepu, tik dedu papildomai ryžių. Šį kartą gaminau be ryžių.

Sudėtis:

500 gramų faršo (kokį mėgstate, pas mus buvo kiaulienos),

1 gera sauja tarkuoto kopūsto,

1 nedidelis svogūnas,

2 šaukštai manų kruopų (galite naudoti išmirkytą batoną),

1 kiaušinis,

druska, pipirai, dž.prieskoniai.

Padažui:

1 morka,

200 ml grietinėlės,

2 šaukštai sviesto.

Gaminimas:

Į faršą sutarkuojame svogūną, dedame tarkuotus kopūstus, beriame manus, prieskonius, mušame kiaušinį ir viską gerai išminkome. Apkepiname keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus. Apkepintus kotletus dedame į puodą, pridedame sviesto, smulkinta morką ir patroškiname, pilame grietinėlę ir patroškiname apie 10 min.

Kotletai būna minkšti ir labai skanūs, paprasti, bet neprasti ir tikrai ne ubagų.