Reikia:

200 gramų sviesto;

2 kiaušinių;

7 šaukštų cukraus;

7 šaukštų kvietinių miltų;

7 šaukštų miltų blyneliams;

7 rūgščių obuolių;

šaukštelio cinamono.

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Obuolius nulupkite, išvalykite, susmulkinkite ir sumaišykite su cinamonu.

Su cukrumi išsukite kiaušinius, supilkite išlydytą sviestą, persijokite ir suberkite miltus bei blynelių miltus.

Suverskite į tešlą susmulkintus obuolius, gerai išmaišykite ir supilkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos (27*35 cm).

Kepkite apie pusvalandį (nors tikslus kepimo laikas priklauso nuo obuolių rūšies ir jų prinokimo).

Skanaus!