Kukurūzų košė: skanu ir sveika

(1)

Yra šeimų, kuriose nė vienos dienos pradžia neįsivaizduojama be košės. Siūlome jums gardžios kukurūzų košės receptą.

Kukurūzų košė


Vaikai mėgsta manų košę, bet ji nėra itin naudinga maistiniu požiūriu, todėl griebkimės švelnios apgaulės – manus pakeiskime rupių kukurūzų miltais, iš kurių gaminama košė (polenta).


Kukurūzų košė verdama santykiu 1:4 (viena dalis kruopų, keturios dalys skysčio), žiupsnelis druskos, cukraus pagal skonį.


Paskaninti ir papuošti:


cinamonu, ruduoju cukrumi, ispaninio šalavijo sėklomis (ang. „chia"), uogiene ir pan.


Bus ir sveika, ir skanu!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis