Pagerinti varškėtukai

Varškėčiai – mėgstamas vaikų patiekalas. Kad nenusibostų kas kartą gaminti vis tuos pačius, siūlome pagerintų varškėtukų receptą.

Reikia:


400 gramų varškės;

1 obuolio;

1 morkos;

1 kiaušinio;

3 šaukštų miltų;

1 šaukšto cukraus (galima apsieiti ir be jo).


Gaminimas:


Varškę sutriname su kiaušiniu ir cukrumi.


Obuolį ir morką nuplauti, nulupti ir sutarkavus smulkia tarka sudėti į varškės masę.


Sudėti miltus ir viską gerai išmaišyti.


Jeigu varškėtukus gaminate vaikams iki metų, ruoškite juos garų puode. Vyresniems galite kepti orkaitėje: į kepimo popieriumi išklotą skardą šaukštu dėkite masę, formuodami apvalius varškėčius.


180 laipsnių orkaitėje jie kepa iki pusvalandžio.


Išjungę orkaitę, palikite 10 minučių orkaitėje, nes iš karto ištraukus jie gali subliūkšti.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis