Dalyvaukite apklausoje ir laimėkite kompaktišką LG skalbimo mašiną! (REZULTATAI)

Portalas tėvams „Tavo vaikas" bendradarbiauja su „LG Electronics" ir kviečia dalyvauti apklausoje apie savo šeimos skalbimo įpročius. Dalyvaudami apklausoje galite tapti laiminguoju dalyviu, kuris laimės pagrindinį prizą iš „LG Electronics" – naują kompaktišką LG skalbimo mašiną su įmontuota džiovykle.

Iki spalio 5 d. užpildykite klausimyną, nepamirškite nurodyti savo kontaktų ir galbūt būsite laimingasis nugalėtojas!

Svarbi informacija: dalyvaudami konkurse sutinkate, kad duomenys bus naudojami tik šioje kampanijoje ir laimėjimo atveju jūsų istorija bus publikuojama portale „Tavo vaikas" kartu su jūsų šeimos nuotraukomis.

Apie prizą:

LG F2J6HM0W skalbimo mašina su džiovinimo funkcija

Ši skalbimo mašina pritaikyta mažesnėms erdvėms (jos parametrai: 85 x 60 x 45 cm), tačiau ji yra labai talpi: galima skalbti net iki 7 kilogramų sausų skalbinių, o džiovinti – iki 4 kilogramų. Skalbimo mašinoje yra skalbimo „atidėjimo" funkcija, todėl atsikėlus ryte ar grįžus iš darbo teliks išimti skalbinius – jie bus ką tik išskalbti.

Organizatorių nuotr.

Mašinoje yra net 14 skirtingų programų, kad jūsų skalbiniai būtų išskalbti geriausiai ir efektyviausiai. Galima skalbinius tik praplauti, taip jiems suteikiant gaivumo, arba naudoti tradicines skalbimo programas – ilgesnes arba su mirkymo funkcija. Varikliui suteikiama net 10 metų garantija, o B energijos klasė ir A efektyvumo klasė užtikrins, kad elektros energijos vartojimas būtų optimalus.

Daugiau informacijos apie prizą rasite paspaudę ČIA.

KONKURSO REZULTATAI

Konkurso laimėtoja – Gražina Skidnerytė iš Vilniaus. Sveikiname!

Užsakymo nr.: PT_75817883

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis