Atsakykite į klausimą ir laimėkite pasilepinimą SPA SHANTI

Koks didžiausias iššūkis būnant mama? Atsakykite į šį klausimą po straipsniu prisijungę su savo feisbuko paskyra ir laimėkite valandėlę poilsio SPA SHANTI ajurvedos centre.

Konkursas tęsiasi iki gegužės 10 dienos. Atsakymą į klausimą "Koks didžiausias iššūkis būnant mama?" rašykite straipsnio apačioje integruotuose feisbuko komentaruose. Konkurse dalyvauja tik komentarai su feisbuko paskyra.

Pasibaigus konkursui burtų keliu išrinksime vieną laimingąjį, kuriam įteiksime kuponą valandos trukmės masažui nėščiosioms ir po gimdymo. Kuponas galioja Vilniuje ir Kaune.

Apie dovaną:

SPA SHANTI

Masažas nėščiosioms ir po gimdymo

Masažas atliekamas nėštumo metu ir pagimdžius. Ypatingas dėmesys skiriamas moteriai ir būsimam kūdikiui, kad gimęs jis augtų tvirtesnis ir sveikesnis. Švelnūs sukamieji judesiai, ramūs glostymai ramina ne tik būsimą mamą, bet ir gimsiantį kūdikį. Didelis dėmesys yra skiriamas apatinei nugaros daliai ir taip malšinamas skausmas, suteikiamas lengvumo pojūtis.

Specialus masažas sukurtas ir jau pagimdžiusiai moteriai. Kūnas pamažu grįš į rėmus, bet kodėl jam profesionaliai nepadėjus? Oda pamažu susitraukia, raumenys pailsi, aliejus gaivina ištampytus audinius. Ką bekalbėti apie neįkainojamą laiką pabūti vienai, vien tik su ramiomis giesmėmis, žvakėmis ir vis labiau rimstančiomis mintimis.

SPA SHANTI
Organizatorių nuotr.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1 val. trukmės švelnus viso kūno masažas, dušas, ajurvedinė arbata.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visoms mieloms mamoms komentarus, o dovanėlę burtų keliu skiriame Renatai Ūselienei. Miela laimėtoja, laukiame jūsų laiško el.p. tavovaikas@delfi.lt.

Užsakymo nr.: PT_74403310

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis