Laimėkite kvietimų į TEATRIUKO premjerą – spektaklį kūdikiams „Arbatinukai“ (REZULTATAI)

Teatras vaikams „Teatriukas“ ruošia staigmeną patiems mažiausiems savo žiūrovams ir repetuoja premjerą kūdikiams „Arbatinukai“. Kviečiame laimėti kvietimų į šį spektaklį.

ARBATINUKAI – unikalus naujas spektaklis patiems mažiausiems, gimęs iš labai paprastos idėjos – savo patyrimais ir džiaugsmu reikia dalintis. O nerimą greičiau galima įveikti kartu!

Kiekvienoje šeimoje atsiradus mažyliui smarkiai padaugėja tiek džiaugsmo, tiek nerimo.

Profesionalaus teatro TEATRIUKAS" aktoriai su partneriais Airijoje (Acting up!) sukūrė spektaklį 0 -11 mėn. kūdikiams ir jų tėveliams (režisierė Karolina Žernytė, „Pojūčių teatras"), kuris kalba apie tai, kas svarbu kiekvienai šeimai.

Spektaklio sukūrimą iš dalies remia Lietuvos Kultūros ministerija ir Lietuvos Kultūros taryba.

Spektaklis unikalus tuo, kad yra kuriamos dvi šio spektaklio versijos – lietuviška ir airiška. Istorijos abiejuose variantuose nevienodos! Tad tai nėra tik spektaklis ar tarptautinio bendradarbiavimo projektas – tai spektaklis - tyrimas, kuris gilinasi į tai, su kokiais sunkumais susiduria šiuolaikinės šeimos skirtingose šalyse.

Spektaklis skirtas mažiesiems žiūrovams, tiems, kurie patys dar nevaikšto. Vizualus ir jautrus veiksmas vyks jaukioje „Teatriuko“ studijoje. Premjerinį pasirodymą galės išvysti penkiolika šeimų.

Dvi šeimos turi galimybę laimėti kvietimus į premjerą, tereikia atsakyti į žemiau esantį klausimą, kas jums buvo sudėtingiausia gimus pirmam kūdikiui?

Du atsakymai, kurie labiausiai sutaps su aktorių pasirinktomis istorijomis, laimės kvietimus į premjerinį spektaklį gruodžio 27 d. 10 val. „Teatriuko" studijoje Aukštaičių g. 6, Vilniuje.

Konkurso rezultatus ir du laimėtojus skelbsime gruodžio 20 dieną.


www.teatriukas.lt

KONKURSO REZULTATAI

Visus jūsų atsakymus perdavėme TEATRIUKUI ir jie sako didelį AČIŪ. Kaip sakė viena iš TEATRIUKO įkūrėjų ir aktorių, 2 vaikučių mama, Dalia Mikoliūnaitė, labiausiai spektaklio temai artimi buvo šie atsakymai:

Agnė: „Gimus pirmam kūdikiui buvo sunkiausia priimti kitų pagalbą“

Laura: „Iš pradžių buvo sunkiausia patenkinti savo fiziologinius poreikius, pavyzdžiui, nubėgti į tualetą“.

Būtent Laurą ir Agnę TEATRIUKAS kviečia į premjerą gruodžio 27 dieną. Mielos laimėtojos, pasitikrinkite savo el. paštą, kurį nurodėte dalyvaudamos konkurse. Išsiuntėme jums laišką dėl kvietimų atsiėmimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis