Receptų konkursas: mano pirmoji košė +REZULTATAI

Auginate namuose mažylį, kuris jau valgo "rimto" maisto? Tuomet šis konkursas kaip tik jums. Kviečiame pasidalinti pirmosios košės receptu ir laimėti šaunių dovanų!

KONKURSO REZULTATAI:

Ačiū visiems konkurso dalyviams, kadangi tai buvo ne nuotraukų, o košių receptų konkursas, atsižvelgdami į tai skelbiame du laimėtojus:

Pavasariu kvepianti daržovių košė su mėsa

Elinos košė su triušiena

Su laimėtojais susisieksime asmeniškai kontaktais, kuriuos jie nurodė dalyvaudami konkurse. Ačiū visiems!

Skelbiame konkursą!

Kokių tik košių variantų savo mažyliams nesugalvoja mamos!.. Kai atsibosta virti košes tik iš bulvių, morkų ir kopūstų, išradingosios mamos atidžiau apžiūri parduotuvių lentynas ir ima kurti įvairiausių košių receptų.

Kad būtų saldžiau, į košę su bulve ir brokoliu, "guldo" moliūgą, o grūdų košę skanina trintais vaisiais, uogomis ir kitais skanumynais.

Kviečiame dalintis pirmosios košės receptais. Tinka ir grūdų, ir daržovių, ir vaisių, ir mėsiškos košės. Visokios. Tokios, kokias labiausiai mėgsta jūsų mažylis.

Konkurso sąlygos:

Konkursas tęsiasi iki balandžio 1 -os dienos.

Konkurse dalyvauti galima tiek kartų, kiek norisi (kad ir pateikti 10 košių receptų).

Privaloma sąlygą - pirmosios košės receptas. Kartu su receptu pridėkite savo darytą košės nuotrauką, taip žinosime, kad šį receptą jūs tikrai esate išbandę namuose.

Prie pateikto recepto tinka ir nuotraukos, kuriose įamžinti jūsų valgantys mažyliai.

Apdovanosime dviejų košių autores, kurioms įteiksime po knygą „Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių patiekalai“.

Laimėtą dovaną reiks atsiimti portalo TavoVaikas.lt redakcijoje.

Gautus receptus TavoVaikas.lt redakcija pasilieka teisę ateityje panaudoti rašant straipsnius apie vaiko primaitinimą.

Linkime sėkmės konkurse ir sakome "Skanaus"!

Apie dovanas:

Žurnalas „Moteris“ pristato naują knygą „Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių patiekalai“. Joje – gardūs ir nesudėtingi įvairių pasaulio šalių bulvių valgiai: salotos, užkandžiai, sriubos, mėsos, žuvų, vegetariški patiekalai, desertai.

„Bulvė nebrangi ir mėgstama daržovė daugelyje pasaulio šalių, ne tik – Lietuvoje. Iš bulvių gaminama gausybė gardžių patiekalų – pradedant savo virtuve garsėjančioje Prancūzijoje, Ispanijoje ar Italijoje ir baigiant mums egzotiškiau atrodančiomis šalimis, tokiomis kaip Kinija, Kuba, Indija ar Gvatemala. Norint paragauti šių patiekalų, nebūtina apkeliauti visą pasaulį, juos nesunkiai galite paruošti savo virtuvėje. O kad jums būtų lengviau – įdomiausius, skaniausius išbandėme ir sudėjome į šią bulvių patiekalų knygą. Pasimėgaukite ir jūs!“ – sako knygos autorė Giedrė Barauskienė.

Knygoje „Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių patiekalai“ rasite per šimtą gardžių, nesudėtingų ir gražiai iliustruotų receptų. Jie padės jums pagaminti ir lietuvių mėgstamus žemaičių blynus, ir kiniškas saldžiarūgštes bulves, indišką bulvių ir žirnelių karį, japonų mėgstamus bulvių maltinukus su mėsa, belgišką troškinį su keptomis bulvėmis, Kubos kukulių su jautiena, portugališkų saldžiųjų bulvių bandučių su medumi ir daug daug kitų skanių patiekalų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis