Nuotraukų konkursas „Myliu, myliu...“ (REZULTATAI)

Jeigu savo albumuose turite smagių nuotraukų, atitinkančių konkurso temą, dalyvaukite naujame nuotraukų konkurse.

Konkurso sąlygos:

Nuotraukas kelkite į žemiau esančią konkurso platformą.

Konkursas MYLIU, MYLIU tęsiasi iki kovo 1 dienos.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti.

Rašykite lietuviškais rašmenimis.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Balsavimas, kuris vyksta konkurse, neturi jokios įtakos konkurso rezultatams, tai tėra smagus žaidimas. Laimėtoją renka redakcija, atsižvelgdama į konkurso temos išpildymą bei nuotraukos įsimintinumą, originalumą.

Rinksime tris laimėtojus, kiekvienas iš jų gaus po R. Nabus knygą „Musė Luiza“.

Apie dovaną:


Rašytojas R. J. Nabus: „Tai knyga apie meilę gyvenimui“

Versdami naujos R. J. Nabaus knygos „Musė Luiza“ (leidykla „Mažoji raidė“) puslapius, skaitytojai patenka į alegorinį XIX amžiaus pasaulį, kuriame žmogiškomis silpnybėmis ir tauriausiais jausmais yra apdovanoti... vabzdžiai, gyvenantys įprastus to meto žmonių gyvenimus.

Pagrindinė veikėja musė Luiza yra beveik nepastebima, rami namų šeimininkė, kuriai didžiausias malonumas – maišyti arbatą. Tačiau, netikėtai mirus jos vieninteliam draugui žiogui Olivarijui, gyvenimo džiaugsmas išblėsta. Susidūrusi akis į akį su aplinkinių godumu ir veidmainyste, Luiza vis aiškiau junta savo vienatvę... kol vieną dieną miestelio šventėje sutinka iliuzionistą Pablą.

„Pasakodamas šią istoriją norėjau neatitrūkti nuo realybės. Rašyti apie tai, kas aktualu ir dabar, – sako rašytojas. - Jeigu mėginčiau apibūdinti keliais žodžiais, sakyčiau, kad tai istorija apie meilę. Meilę gyvenimui, nepaisant viso jame tvyrančio liūdesio, pavojų ir neteisybės. Mokėjimas džiaugtis smulkmenomis, vertinti akimirkas ir yra pati didžiausia laimė“.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems už pasidalintas nuostabiausias akimirkas ir sveikiname konkurso laimėtojus:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis