Nuotraukų konkursas MAN PATINKA ŽIEMA (REZULTATAI)

Kas jau kas, o vaikai tikrai mėgsta žiemą! Seniai besmegeniai, rogutės, pažiūžos, sniego gniūžčių mūšiai - visa tai vaikams suteikia labai daug džiaugsmo.

Jeigu savo albumuose turite smagių žiemiškų nuotraukų, dalyvaukite naujame nuotraukų konkurse MAN PATINKA ŽIEMA.

Konkurso sąlygos:

Nuotraukas kelkite į žemiau esančią konkurso platformą.

Konkursas "MAN PATINKA ŽIEMA" tęsiasi iki vasario 20 dienos.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti.

Rašykite lietuviškais rašmenimis.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Balsavimas, kuris vyksta konkurse, neturi jokios įtakos konkurso rezultatams, tai tėra smagus žaidimas. Laimėtoją renka redakcija, atsižvelgdama į konkurso temos išpildymą bei nuotraukos įsimintinumą, originalumą.

Rinksime tris laimėtojus, kiekvienas iš jų gaus po vitaminų pakuotę.

Apie dovaną:

„Nutrilite“ multivitaminai kramtomose tabletėse

Tai kramtomas vaisių skonio „Nutrilite“ multivitaminų/multimineralų maisto papildas, kuris aprūpina vitaminais, svarbiais mineralais ir beta karotinu. Apelsinų skonio ir lengvai sukramtomos tabletės tinka tiek vaikams, tiek ir suaugusiems.

Kalcis ir vitaminas D prisideda prie normalios kaulų ir dantų būklės palaikymo. Sudėtyje yra vitamino C, geležies ir cinko, kurie prisideda prie normalios imuninės sistemos funkcijos. Geležis taip pat prisideda prie normalaus deguonies transportavimo organizme ir normalaus raudonųjų kraujo ląstelių ir hemoglobino formavimosi. B grupės vitaminai prisideda prie nuovargio ir silpnumo sumažinimo. Maisto papildas pasaldintas dekstroze ir fruktoze. Be dirbtinių saldiklių, spalvų, skonių ir konservantų.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

KONKURSO REZULTATAI

Sveikiname šiuos tris konkurso laimėtojus:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis