TAVO VAIKO premjeroje – šuniški nuotykiai filme „Slaptasis agentas Maksas“

„Smurfus“ ir „Skūbį Dū“ į kino ekranus perkėlęs režisierius Raja Gosnellis dovanoja dar vieną juoko dozę neanimaciniame, bet specialiųjų efektų nestokojančiame filme apie kietus šunis – „Slaptasis agentas Maksas“, kuris į Lietuvos kino teatrus su TAVO VAIKO premjera: pasinaudokite proga su visa šeima pamatyti šį filmą anksčiau – birželio 28 d., ketvirtadienį visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Galvojate, kad šunys nemąsto ir nesikalba? Nieko panašaus! Jie dar ir kaip pliurpia, tik žmonės ne visada juos girdi. O kalbėdamiesi ir visokias planus rezga – tiek rimtus, tiek nelabai. Tad susipažinkite su Maksu – darbui atsidavusiu, uoliu ir gerbiamu policijos pareigūnu. Jis pasižymi išskirtine uosle tiriant nusikaltimus, tikras profesionalumo įsikūnijimas, užkietėjęs viengungis ir pavyzdys kolegoms.

O taip, Maksas yra šuo. Rotveileris. Tad nieko keisto, kad nusikaltėliams pavogus retą pandos jauniklį, tirti bylą paskiriamas būtent Maksas, jam į porą paskiriant detektyvą Frenką (aktorius Willas Arnettas).

Sekdami nusikaltėlių pėdsakais, pareigūnai atsiduria Las Vegase, kur ruošiamasi prestižiškiausiam ir pompastiškiausiam šunų konkursui pasaulyje. Geresnės priedangos ir nesugalvosi. Maksas apsimeta parodiniu šunimi ir infiltruojasi į patį įvykių sūkurį.

Vykstant prašmatniam konkursui, Maksas su Frenku bei dar keliais naujai užverbuotais policijos rėmėjais pamažu spaudžia nusikaltėlius į kampą. Ar jiems pavyks išgelbėti pandą? Ir ar policininkas (tai kas, kad jis šuo) gali likti nepastebėtas grožio konkurse?

Šuniškas ir nepaprastai linksmas lietuviškai dubliuotas detektyvas „Slaptasis agentas Maksas“ – jau birželio 28 d. (ketvirtadienį) per TAVO VAIKO premjerą visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Birželio 28 d. TAVO VAIKO premjeros seansai su filmu „Slaptasis agentas Maksas“ vyks:
• 11.10 val. Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis“
• 12.00 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“
• 13.10 val. Kauno „Forum Cinemas“ (Akropolis)
• 13.10 val. Klaipėdos „Forum Cinemas“ (Akropolis)
• 13.50 val. Šiaulių „Forum Cinemas“ (Akropolis)
• 12.50 val. Panevėžio „Forum Cinemas“ (Babilonas)

Daugiau informacijos: http://www.forumcinemas.lt/Event/306353/

Užsakymo nr.: PT_78378207

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis