Linksmas eksperimentas: vaikams suteikė laisvę puošti Kalėdų eglę kaip tik širdis geidžia

Prisipažinkime: kai buvome maži, svajojome pakliūti į saldainių fabriką arba į žaislų parduotuvę, kurioje būtų galima valgyti kiek tik lenda ir pasiimti žaislų tiek, kiek telpa į glėbį... Ir ką mes būtume darę, jei tos svajonės būtų išsipildžiusios?

Žurnalas „Tavo vaikas" vis dar moka ir nebijo svajoti ir net surado, kas tokias beprotiškas vaikų svajones išpildytų! Žurnalo idėją paversti tikrove padėjo „Ikea".

Įsivaizduokite, kad atsiduriate tokioje stebuklingoje parduotuvėje ir jums leidžia puošti savo eglutę, kaip tik norite, kaip tik sugalvojate, o į šį procesą nesikiša nei dizainerės ambicijų turinti mama, nei suirzęs praktiškasis tėtis. Kalėdos – lapkričio viduryje. Neįsivaizduojate?

Trys mūsų herojai – sesutė su broliuku, devynmetė Agata, šešiametis Vincentas, ir penkiametė Una siautė ir šėlo kiekvienas puošdamas savo eglutę.

Gruodžio mėnesio TAVO VAIKO žurnale rasite išsamų straipsnį, kaip mūsų vaikams sekėsi puošti egles, kuris iš mažylių „pabraidė“ po žaisliukus ir kodėl šias pramogas teko stabdyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis