„Teletabių“ saulytės sugrįžimas – nustebsite, kaip ji atrodo šiandien

Šįmet mažiesiems skirta laida "Teletabiai" švęstų dvidešimtmetį, tačiau ji jau seniai apleido ekranus. Bet ir šiandien spalvotieji teletabiai pažįstami visiems, beje, ne tik jie, bet ir žavingoji teletabių saulytė. Ar bent įsivaizduojate, kaip ji galėtų atrodyti dabar?

Linksmasis kūdikis, prieš 20 metų nusifilmavęs serialui "Teletabiai", - Jess Smith. Anuomet ši mergina tobulai atitiko serialo kūrėjų reikalavimus, svarbiausia buvo nuostabi vaikiška šypsena. Prabėgus keliems dešimtmečiams jau studentė Jess šypsosi vis dar taip pat žavingai, vis dėlto mergina atvirauja, kad jos šypsenos iki šiol neatpažįsta niekas.

Instagram.com nuotr.

A post shared by @teletubbieshq on Sep 1, 2015 at 3:07am PDT

J. Smith pakako vos vienos fotosesijos, kad ji taptų tikrų tikriausia žvaigžde. Mergina buvo kaipmat atrinkta TV serialui. Filmavimas vyko labai paprastai - mažylė sėdėjo ant aukštos kėdės ir besišypsodama žvelgė žemyn į savo tėtį, kuris ją linksmino grimasomis ir žaisdamas meškučiu.

Mažiau nei pusvalandis filmavimo ir tobula "Teletabių" šypsena buvo įamžinta. Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje jos tėvams už saulytės šypseną buvo sumokėta 250 eurų, o Jess kaip atlygį gavo visą dėžę šauniausių žaislų. Nei merginos šeima, nei ji pati nesitikėjo, kad saulytės šypsena taps tokia populiari.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis