4 priežastys, kodėl Kate Middleton mažylius George'ą ir Charlotte visuomet rengia taip pat

Ar pastebėjote, kad tiek mažasis princas George'as, tiek princesė Charlotte tuos pačius drabužėlius vilki vėl ir vėl. Jei kitų garsenybių mažyliai nuolat demonstruoja naujus apdarus ir dabartines tendencijas, karališkosios poros atžalų drabužėliai dažnai atrodo kažkur jau matyti. Kodėl?

1. Nors kitos garsenybės savo mažylius mielai rengia žinomų dizainerių dovanotais drabužiais, Kate Middleton to atsisako. Ji vengia tokio reklamavimo ir itin draugiškų santykių su dizaineriais. Karališkosios šeimos vaikai, priešingai nei Kim Kardashian mažyliai, iš aprangos reklamos turtų nesikrauna ir jokių mados namų nepopuliarina. Vis dėlto gerbėjai patys išsiaiškina, kokių gamintojų drabužėlius vilki Kate mažieji ir juos kaipmat išgraibsto.

Reuters, AP, AFP/Scanpix nuotr.

2. Rengdama vaikus tais pačiais drabužiais ne vieną, bet daugiau kartų Kate parodo, kad karališkoji šeima niekuo nesiskiria nuo paprastų. Nors jie gali sau leisti kaskart vaikus rengti naujai, to nedaro - tai būtų akivaizdus iždo švaistymas. Juk stilingoji Kate irgi tais pačiais drabužiais viešumoje pasirodo ne kartą.

Reuters/Scanpix nuotr.

SIPA, Reuters/Scanpix nuotr.

3. Neutralūs, panašių modelių mažylių drabužiai padeda išvengti žiniasklaidos dėmesio. Daugybės įžymybių vaikai tampa stiliaus aukomis, jų įvaizdis žiniasklaidoje aptariamas narstant kone kiekvieną siūlę. Karališkosios šeimos atžalų apranga tiek dėmesio neprivilioja. Kate siekia, kad jos vaikai džiaugtųsi tikra vaikyste, o ne taptų mados pranašais - apie instagramą negali būti nė kalbos.

Kairėje - 2016 m., dešinėje - 2015 m., AP, Sipa Press/Scanpix nuotr.

SIPA, AFP/Scanpix nuotr.

4. Kate ir Williamas yra tradicinių pažiūrų, tad ir jų vaikai rengiami gana tradiciniais, kartais net kiek senamadiškais drabužiais. Kai kurie George'o drabužiai beveik identiškai atkartoja tuos, kuriuos vaikystėje vilkėjo pats princas Williamas. Mažuosius rengdama de žavu principu Kate stengiasi išlaikyti ryšį su praeitimi, pabrėžti šeimos svarbą ir jos vertybes.

Karališkosios poros mažylių įvaizdis - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis