Erica Jennings-Didžiulis: „Motinystės iš knygų neišmoksi"

Dainininkė Erica Jennings-Didžiulis (36 m.) su vyru Jurgiu Didžiuliu (37 m.), atlikėju, dainų ir muzikos autoriumi, augina du sūnus – Praną Emilijų (9 m.) ir Antaną Algimantą (7 m.). Birželį gims dar vienas šeimos narys, visi laukia mergaitės.

Ar jau turite TAVO VAIKO programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir skaitykite mus dar patogiau: „iPhone“, „Android“.

Dabar jūs gyvenate naujos gyvybės laukimu, koks tas trečias kartas, ypač kai žinote, kad gims mergaitė?

Juokinga, nors šis nėštumas jau trečias, bet vis tiek jis toks pat jaudinantis kaip pirmasis. Kažkodėl šis nėštumas prabėgo labai greitai. Palyginti su praėjusiais nėštumais, jaučiuosi šiek tiek kitaip ir spėjau, kad galiu lauktis mergaitės. Turėjau virškinimo bėdų, rytais pykino, vargino nuotaikų kaita, nieko panašaus nepatyriau laukdamasi berniukų. Šįkart jaučiausi taip blogai, kad maniau, jog turiu skrandžio opą! Nuėjau pas šeimos gydytoją, o ji man linksmai pranešė, kad tai ne opa, o nėštumas.

Apie motinystę – atvirai, nuoširdžiai ir jaukiai.

Pokalbį su Erica skaitykite naujausiame „Tavo vaiko" žurnale (nr. 5).

TAVO VAIKAS

Švęskime Mamos dieną su žurnalu „Tavo vaikas"!

Naujausiame „Tavo vaiko" žurnale (nr. 5) skaitykite:

Ieva Arnauskienė ( 29 m.) – keturių vaikų, tiksliau dviejų dvynių porų, mama. Pirmieji gimė sūnūs – Džiugas ir Mažvydas ( 8 m.), o po šešerių metų – dukterys – Ula ir Mėta (1 m. 8 m.).

Jaukus žurnalo redaktorės Rūtos Rukaitės pasakojimas apie paprastą nepaprastos mamos gyvenimą, arba kaip auginti du po du? ( str. „Dukart dvigubai apdovanota")

TAVO VAIKAS

Kai laimingai užaugame, ilgimės saulėtų vaikystės rytų pas mamą. Kai užaugame ir mums nusišypso laimė, tampame mamomis. Tačiau tapusi mama reta kuri pagalvojame, kad dabar esame mamos ne tik savo vaikams, bet ir... pačios sau.

Apie tai skaitykite Eglės Čepavičienės str. „Aš ir mano mama, arba apkabink pati save!"

TAVO VAIKAS

Per televiziją ne vienas tikrai atkreipė dėmesį į energingus šokančius tėvus – įvairiausio amžiaus, ūgio, svorio, be kompleksų, su tokia užkrečiančia energija, kuri, atrodo, tryško ir per ekranus. „Modus Dance Banda" – tėvai, kurie vedė savo vaikus šokti ir galiausiai šokti sugalvojo patys. (str. Suvienyti vaikų ir šokio")

TAVO VAIKAS

Išskirtinis žurnalo „Tavo vaikas" projektas – pasakojimai apie ypatingus pasaulio darželius.

40 km nuo Tokijo centro, Tachikavos mieste (Tokijo prefektūra) 2007-aisiais pastatytas „Fuji" vaikų darželis iš paukščio skrydžio atrodo skanus ir apvalus lyg amerikietiška „Dunkin Donuts" spurga. Darželis išties „skanus": T. ir Y.Tezukos tikrove pavertė dar vieną visų vaikų svajonę – smagiausi žaidimai čia vyksta... ant stogo!

Spec. „Tavo vaikui" iš Japonijos – str. „Darželis ant stogo".

TAVO VAIKAS

Viršelyje – 7 mėn. Joris

Be mielo veiduko, į akis iš karto krinta jo vešli ševeliūra. Toks plaukuotas, tik juodesnis, ir gimė. Kaip sakė mama Inga, tie jo plaukučiai stovėjo piestu, kol ataugo ilgesni ir sukrito. Šukuok nešukavęs. Fotografei teko griebtis net plaukų lako. Joris, beje, pats labai mėgsta kitų plaukus ir pešti, ir kišti į burnytę, ir švelniai pataisyti iškritusią mamos plaukų sruogą. Inga sako, kad nenustebtų, jei užaugęs taptų plaukų stilistu.

Joris nepaprastai aktyvus ir judrus, todėl tai, ką sugalvojo fotografė Nendrė, įgyvendinti buvo sunkoka. Tik paguldytas ant pilvo imdavo šliaužti tiesiai į objektyvą. Nuliūdusį Jorį geriausiai paguodžia du dalykai – šuniukas jorkšyriukas ir dulkių siurblys-robotukas...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis