TAVO VAIKAS kviečia pamatyti lietuviškai dubliuotą animacinę komediją PONAS KŪDIKIS

„Madagaskaro" animacinių herojų kūrėjas režisierius Tomas McGrathas vėl kviečia juoktis kine!

Jis pristato mažiems ir dideliems skirtą naują savo animacinę komediją „Ponas kūdikis“, kuri į kino centrus „Forum Cinemas“ atkeliauja su TAVO VAIKO premjera balandžio 9 d. (sekmadienį).

„Ponas kūdikis“ – apie linksmą kūdikių ir vaikų gyvenimą, kuris pasidaro ne toks jau linksmas, kai pasirodo jis – suaugusiojo žmogaus balsu kalbantis kostiumuotas mažylis Ponas Kūdikis. Jis toks kietas, kad jam vardo nereikia! Netikėtai nelauktai jis tampa tėvų mylimo septynmečio Timo broliuku.

Organizatorių nuotr.

Timas negali atsistebėti, kad tėvai visą dėmesį skiria tik broliukui, nepastebėdami ne tik jo keisto balso, bet ir labai jau nekūdikiškų veiksmų. Ponas Kūdikis greitai išsiduoda, kad jis – ne kūdikėlis, o kosminės korporacijos atstovas, atvykęs į mūsų planetą vykdyti specialią misiją: atsikratyti visų šunyčių! Nes šie, pasirodo, yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi.

Organizatorių nuotr.

Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas Kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją kostiumuotas ponulis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

Organizatorių nuotr.

„Pono Kūdikio personažas ne toks jau kosminis kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, – sako režisierius Tomas McGrathas. – Juk pažiūrekite: juk visi kūdikiai tampa bosais savo šeimose. Kol jie neūgteli, jie gyvena kaip karaliai!“ Pasak režisieriaus, tereikėjo įjungti fantaziją, pridėti sąmokslą teoriją – ir gimė Ponas Kūdikis, kuris filmo originale kalba Holivudo aktoriaus Aleco Baldwino balsu.

Organizatorių nuotr.

Lietuviškai „Pono kūdikio“ personažus įgarsino Artūras Dirmantas, Rimantas Bagdzevičius, Lina Budzeikaitė, Laurynas Jurgelis, Dmitrijus Denisiukas, Marija Rimkūnė, Rūta Žibaitytė, Laurynas Jurgelis, Saulė Paulauskaitė, Algirdas Dainavičius, Jonas Braškys, Gytis Balčiūnas.

Organizatorių nuotr.

Žurnalas ir portalas TAVO VAIKAS kviečia „Poną kūdikį“ pamatyti pirmiesiems: lietuviškai dubliuotos animacinės komedijos premjera įvyks balandžio 9 d. (sekmadienį) visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Daugiau informacijos: http://www.forumcinemas.lt/Event/305396/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis