Austėja Landsbergienė tapo naujos TV laidos vedėja

Interaktyviai kuriama televizija „Laisvės TV" paskelbė naują laidą ir naują TV veidą.

Prie žiūrovams TV ekranuose jau puikiai pažįstamo Andriaus Tapino jungiasi edukologė, socialinių mokslų daktarė Austėja Landsbergienė. Ji pristatys laidą „Elementaru su Austėja Landsbergiene", skirtą švietimo problematikai.

Kaip teigia laidos kūrėjai, „Elementaru su Austėja Landsbergiene" bus skirta ne tik švietimo bendruomenei, bet ir tėvams bei patiems moksleiviams. Čia jėgas sujungs trys grandys – žurnalistai, jaunieji edukologai bei praeities mokytojų-legendų komanda. Jie kartu analizuos problemas, modeliuos situacijas, eksperimentuos su naujomis moksleivių švietimo veiklomis ir formomis regionų mokyklose bei ieškos sprendimų, kuriuos atrasti yra elementaru, kaip laidoje ne kartą kartos Austėja Landsbergienė.

Pirmoji laida „Elementaru su Austėja Landsbergiene" bus skirta patyčių temai. Laidos kūrėjai analizuos švietimo strategiją patyčių mokyklose naikinimo klausimu, aiškinsis jos trūkumus ir geruosius aspektus, tikrins, kiek tam skiriama lėšų ir kaip jas panaudoti efektyviau. Laidos vedėja sudaužys mitą, kad mokyklų direktoriai turi per mažai laisvių, ir su Beata Tiškevič lankysis mokykloje, kurioje žinoma aktorė ir TV laidų vedėja patirdavo patyčias. Žinoma, jei mokykla neužtrenks durų prieš pat nosį.

Laisvės TV" prenumeratorius platformoje naujoji laida pasieks jau gruodžio 5 dieną, o jau gruodžio 6-ąją ją peržiūrėti galės visi.

„Laisvės TV" kanale „Elementaru su Austėja Landsbergiene" bus jau ketvirtoji laida. Naujo formato televizija, transliuojama tik internetu ir kuriama bei išlaikoma žiūrovų pagalba, startavo su intelektualios satyros vakaro šou „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu", vėliau pradėta transliuoti televizijos eterius jau anksčiau užkariavusi „Pinigų karta", o šią savaitę startuoja ir nauja laida „Mažos mūsų pergalės", kurioje bus kalbama apie mažus dalykus, vertus jais didžiuotis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis