Mirštančiai mamai nėščioji įteikė ypatingą dovaną

Jautri iki ašarų istorija, kuri baigiantis vasarai internete apskriejo kone visą žemės rutulį.

Kolorado valstijoje (JAV) gyvenanti Taylor Masilotti (26) savo feisbuko paskyroje paviešino itin jaudinantį vaizdo įrašą.

Jame nufilmuota, kaip vienoje lovoje su sunkiai sergančia motina gulinti nėščia Taylor sužino, kokios lyties vaikelio ji laukiasi.

Taylor su mama guli viena šalia kitos, prie nėščiosios pilvo pritaisytas ultragarso tyrimo aparato daviklis. Ekrane matyti būsimas vaikelis, gydytoja už kadro komentuoja šio tyrimo rezultatus. Vaizdo įrašo autorius – Taylor gyvenimo draugas.

Įraše būsimoji mama dėkoja ligoninei už šią suteiktą nepakartojamą galimybę. Ir mama, ir dukra nesulaiko ašarų, kai gydytoja rodo į ekrane matomą vaikelį ir praneša, jog tai... mergaitė. Vaizdo įraše jaučiamas ypatingas mamos ir dukters ryšys, jų abipusė didžiulė meilė.

Taylor mama Donna Callender su plaučių ir galvos smegenų vėžiu kovojo dvejus metus. Ši įamžinta jaudinanti akimirka buvo viena iš paskutiniųjų. Praėjus trims dienoms po įrašo 58 metų moteris mirė.

Savo amžinatilsį mamą Taylor vadina tikra kovotoja, kurios ryžtas gyventi įkvėpė ir suteikė jėgų. Būsimai dukrytei, kuri turi gimti gruodžio mėnesį, būsimieji tėvai išrinko Stelos vardą. Nors gimusi mažylė savo močiutę prisimins tik iš nuotraukų, šis vaizdo įrašas bus tarsi amžinas meilės įrodymas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis