Atidavė įvaikinti dukterį, o tada pasielgė labai netikėtai

Galime tik įsivaizduoti, ką jaučia ir išgyvena moteris, sąmoningai sutinkanti atiduoti įvaikinti savo pagimdytą vaiką. Šios istorijos herojė taip ir pasielgė, tačiau ji nenutraukė ryšių su pagimdytąja dukterimi.

Nusprendė, kad įvaikinimas - tinkamiausia išeitis

Devyniolikmetė Kaleena Pysher (JAV) pastojo neplanuotai, dar nebaigusi mokslų. Skaudančia širdimi po ilgų dvejonių ji nusprendė atiduoti būsimą vaiką įvaikinimui. Kai nėštumui buvo 4 mėnesiai, atsirado pora, norinti įvaikinti gimsiantį vaikelį.

Kaleena bendravo su savo vaiko įtėviais dar nėštumo metu - pasakojo jiems apie pradėtus jausti vaikelio judesius, atliktus medicinos tyrimus, siuntė ultragarso nuotraukas ir panašiai. Pasak jos, ji norėjo, kad būsimieji įtėviai su jos dukterimi ryšį užmegztų kaip galima anksčiau.

Paštu keliavo mamos pienas

Gimus dukrytei Raylie, ji apsigyveno įtėvių namuose. Kaleena nusprendė padovanoti savo biologinei dukteriai tai, ką gali geriausio - mamos pieno. Apie tai, kad mamos pienas yra geriausias maistas ir vaistas naujagimiui, ji sužinojo iš akušerės, kuri prižiūrėjo nėštumą. Apie tai, kad norėtų maitinti atiduodamą įvaikinti dukterį pienu, ji būsimus įtėvius informavo dar nėštumo metu. Sutarė, kad kol bus ligoninėje po gimdymo, žindys ją, o po to atiduos nutrauktą pieną.

Reguliariai kas dvi valandas ji ėmė trauktis pieną pientraukiu, jį šaldė bei siuntė įvaikintai mergytei. Siuntimo išlaidas apmokėjo įtėviai. Taip tęsėsi tris pirmus mėnesius. Lapkričio mėnesį gimusios mergaitės įtėviai jau pradeda primaitinimą ir mažylei duoda mišinuko, todėl Kaleenos pastangos tapo nereikalingos.

Tačiau Kaleenai pieno gamyba nesibaigė, todėl ji traukia pieną ir toliau, šaldo jį bei nemokamai atiduoda mamos pieno bankui Kolorado valstijoje, kuriame jis paskirstomas naujagimiams, kurių mamos negali maitinti savo pienu, o duoti pieno mišinių nenori.

Santykių nenutraukė

Nors ir neaugina dukters pati, Kaleena žino, kaip auga ir vystosi jos pagimdytoji Raylie. Odontologo padėjėjos profesiją pasirinkusiai Kaleenai įtėviai kartais atsiunčia mergaitės nuotraukų arba parodo, kaip ji paaugo, paskambinę telefonu. „Jie patikino, kad nedraus ateityje palaikyti ryšį su dukterimi ir kad yra man be galo dėkingi už pačią didžiausią gyvenimo dovaną, kurią jie gavo tapę tėvais", - sako Kaleena.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis