Po gimdymo paniro į komą, bet įvyko stebuklas (FOTO)

Gimdymas yra nenuspėjamas. Gali planuoti vienaip, tačiau likimas pateikia staigmenų, kartais - ne visai malonių. Taip nutiko ir šios istorijos herojams.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Kai Shelly Ann Cawley pradėjo jausti sąrėmius, kartu su vyru Jeremy susiruošė važiuoti į ligoninę. Šiaurės Karolinoje gyvenanti pora planavo, kad jų kūdikis gims natūraliai, tačiau šiems norams nebuvo lemta išsipildyti.

Gimdymo metu prasidėjo komplikacija ir gydytojai priėmė skubų sprendimą, jog moterį reikia skubiai operuoti. Tačiau cezario pjūvio metu moteris paniro į komą.

Kaip vienai televizijos laidai sakė Jeremy, per vieną valandą jo gyvenimas apvirto aukštyn kojomis. Gimė duktė, kuria jis negalėjo džiaugtis, nes tuo metu žmonos gyvybė pakibo ant plauko.

Praėjus kelioms valandoms po operacijos, Shelly vis dar buvo neatsigavusi. Gydytojai perspėjo vyrą, kad kiekviena valanda yra labai svarbi, ir jei moteris neatsigaus iš komos, ką tik tėčiu tapęs Jeremy turi ruoštis blogiausiam variantui.

Tuo metu viena medicinos darbuotoja vyrui pasiūlė nunešti naujagimę prie mamos. Jeremy žinojo, kad „oda prie odos" kontaktas pirmosiomis valandomis ir dienomis yra labai svarbus kūdikiui. Tačiau jis nė nenutuokė, kad tai pagelbės ir jo žmonai.

Dukrytei pora iš anksto buvo išrinkusi Rylan vardą. Mažylė gimė sveikutėlė.

Medicinos slaugytoja paguldė Rylan ant nejudančios mamos kūno. Mažylė ėmė verkti. Tuo metu tarsi įvyko stebuklas, nes Shelly ėmė rodyti gyvybės ženklus - ji atsigavo iš komos!

Prireikė dar kelių dienų, kol Shelly pabudo iš komos ir galėjo pirmą kartą sąmoningai priglausti dukrytę prie savęs. Dar po kiek laiko moteris pamažu atsistojo ant kojų.

UpdateTuesday10:30amI think Physical Therapy is going well! My Shelly is a rockstar!
Posted by Shelly Ann Cawley on 2014 m. rugsėjo 16 d.

Kaip vėliau sakė moteris, gydytojų spėjimu, būtent dukrytės verksmas pasąmonėje pažadino jos gyvybines galias.

„Pamenu, kai pabudau iš komos ir pirmą kartą pamačiau Rylan, pirmoji mintis buvo, jog matau gražiausią kūdikį pasaulyje. Žinau, kad taip galvoja kiekviena jauna mama, tačiau po to, kas atsitiko, mes jaučiame ypatingą tarpusavio ryšį".

As the night comes to a close, I reflect on my day and how different it was than at the same time a year ago. What a...
Posted by Shelly Ann Cawley on 2015 m. rugsėjo 6 d.

Šiandien mažoji Rylan jau atšventė vienerių metukų gimtadienį. Facebook paskyroje jos mama Shelly prisiminė tai, ką teko patirti iš karto po jos gimimo.

Laiminga šeima dėkoja gydytojams už viską, ką jie padarė dėl jų.

Almost a year later and I finally get to meet the people God used to save my life ❤️ #090514
Posted by Shelly Ann Cawley on 2015 m. rugpjūčio 25 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis