Tikra istorija: pagimdė nežinodama, kad yra nėščia

Jauna moteris pagimdė nežinodama, kad yra nėščia. Taip, jūs gerai perskaitėte. Pasirodo, būna ir taip.

Vaiko atėjimą į šį pasaulį lydi keisčiausios tradicijos
Kas vaikui geriau: griežti tėvai ar viską leidžiantys?

Tą dieną, kai prasidėjo gimdymas, moteris namuose buvo viena, vyras dirbo. Viskas prasidėjo tada, kai ji pradėjo kas valandą lakstyti į tualetą, tada surietė stiprus pilvo skausmas. Moteris pasakoja, kad skausmas buvo toks stiprus, kad ji sėdėjo ant vonios grindų ir negalėjo pajudėti. Išsigandusi, kas su ja vyksta, moteris puolė skambinti vyrui, bet jis dirbo ir nekėlė ragelio – iš viso buvo praleista 76 skambučiai!

Vida Press

Jauna mama pajautė, jog nori stangintis ir tuoj pat gimė sūnus. Kai pagaliau vyras atskambino jai, ragelyje išgirdo kūdikio verksmą. „Kas tai?", – paklausė jis. „Tavo sūnus", – apstulbusiam vyrui pasakė šoką patyrusi gimdyvė.

Vida Press

Netikėtai gimus vaikui, Nikki nesutriko ir pasielgė taip, kaip buvo mačiusi kino filmuose - suvyniojo naujagimį į šiltą chalatą.

Nikki iki pat gimdymo dienos neįtarė, kad laukiasi.
Vida Press

Mažylis kurį tėvai pavadino James, gimė sausio 5 dieną ir svėrė 2,7 kg. Medikai spėja, kad jis gimė maždaug 32 - 37 nėštumo savaitę.

Rytinėje TV laidoje dalyvavusi trijulė pasakojo, kad šiandien jų gyvenimas yra pasikeitęs iš esmės. Dabar gyvenimo ritmą diktuoja jų netikėtai gimęs sūnus. Jauna mama sako, kad jis – didžiausias jų stebuklas, ir ji nesigaili nieko, nors, žinoma, būtų buvę geriau, jei ji būtų spėjusi įsijausti į nėščiosios vaidmenį ir pasiruošti gimdymui, kaip tai yra įprasta.

Mažylis gimė 2,7 kg svorio.
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis