Ekstremalus gimdymas automobilyje: naujagimis pasitaikė nekantrus FOTO

20 - metė Katie Pfeiffer planavo savo antrąjį vaiką gimdyti įprastai, ligoninėje. Tačiau mažylis buvo kitos nuomonės.

Berniukas, vardu Liamas, gimė kelyje, kai jo mama ir tėtis, Dustin Pfeiffer (21) važiavo greitkeliu į ligoninę Saginaw mieste.

Moteris pasakoja, kad sąrėmiai jai prasidėjo trečią valandą prieš rytą. Kadangi gimdo ne pirmą kartą, ji žinojo, kad paprastai gimdymas nevyksta kaip filme, per minutę. Į ligoninę jie sėdo važiuoti apie 6 valandą ryto, manydami, kad laiko dar pakankamai.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Aborto atsisakiusi žemaūgių šeima džiaugiasi naujagimiu
Buvau šokiruota, kai pamačiau gimdyklą. Skaitytojos istorija

Vida Press

Jaunieji tėvai sako, kad iki ligoninės jiems reikia važiuoti maždaug pusantros valandos. Prieš išvažiuodami jie perdavė savo dvejų metų dukrytę Hayden pagloboti draugų šeimai.

Drauge su Katie ir Dustin į ligoninę važiavo jų draugas. Atidavę dukrytę į mašiną jie sėdo maždaug 6.30.

Kelyje moteriai nubėgo vaisiaus vandenys, ir nuo tada gimdymas ėmė klostytis lyg pagreitintame kino filme. „Vaikelis jau lenda", - pasakė moteris, ir jos sutrikęs vyras ėmė skambinti pagalbos telefonu.

Vida Press

Teko sustabdyti automobilį ir pastačius jį šalikelėje, priimti gimdymą. Užfiksuotas vaikučio gimimo laikas - 7.08 val.

Vida Press

Gimus mažyliui vyras ėmė dairytis, į ką jį suvynioti, kad nesušaltų. Laimė, automobilio bagažinėje buvo rūbų, skirtų labdarai, krepšys. Jame rasta antklodė ir išgelbėjo naujagimį nuo sušalimo.

Vida Press

Visai netrukus po gimdymo atvažiavo ir medicinos pagalbos automobilis. Jis mamą ir naujagimį nugabeno į ligoninę. Čia konstatuota, kad abu yra sveiki. Po dviejų dienų jie buvo išleisti į namus.

Vida Press

Po šio įvykio susilaukę žiniasklaidos dėmesio, jaunieji tėvai dėkojo Dievui, kad jis juos saugojo ir net po to tokio ekstremalaus gimdymo autostradoje, ir mama, ir mažylis yra sveiki. Vyras, pagirtas, jog elgėsi lyg patyręs „pribuvėjas", sakė, jog viskas vyko taip greitai, kad nebuvo kada bijoti ar galvoti apie blogiausią scenarijų.

Vida Press

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis