Laukėsi trynukų, o pagimdė keturis FOTO

Jeigu vieno vaiko gimimas - stebuklas, tuomet šios istorijos herojė per vieną dieną sulaukė keturių stebuklų. Ir ji pati negalėjo tuo patikėti, mat viso nėštumo metu gydytojai pranašavo gimsiant trynukus, apie keturis vaikučius pilve neužsiminė niekas.

42 - erių metų nėščioji Kimberly Fugate laukėsi trynukų. Ir kaip nustebo, kai ligoninėje pagimdė ne tris, o ... keturis naujagimius! Apie šią rašytojo plunksnos vertą istoriją pranešė JAV TV kanalas „ABC".

TAIP PAT SKAITYKITE:
Netradicinio verslo idėją vilnietei pasufleravo 2 vaikai ir 6 arai žemės
Žinomos šeimos Lietuvoje, kur moterys vyresnės už vyrus

Vienoje Universitetinėje Misisipės ligoninėje vasario 8 dieną moteris planavo gimdyti trynukus. Tačiau kai pasaulį po cezario pjūvio operacijos jau buvo išvydę trys identiški naujagimiai, gimdymas nesibaigė. „Dar matau kojų", - pasakė gimdyme dalyvavę gydytojai. „Neeee", - sušuko pritrenkta gimdyvė.

AOP nuotr.

Iki pat vaikučių gimimo jokio ultragarso metu nebuvo nustatyta, jog moteris nešioja keturis vaisius. Trys - tiek buvo „matoma" vaikučių.

AOP nuotr.

„Be abejo, tai nemalonus incidentas", - sakė vėliau ligoninės gimdymo skyriaus vedėjas, gydytojas James Bofill, prisipažinęs, jog tai pirmasis toks atvejis per jo beveik 30 metų darbo praktiką. Pasak jo, kai apie tai jį informavo kolegė gydytoja, jis iš pradžių pamanė, jog tai nevykęs pokštas.

AOP nuotr.

Pasak medikų, tikimybė, jog moteris natūraliu būdu (be pagalbinio apvaisinimo priemonių) pastos su ketvertuku, yra be galo maža, vos 1 iš 729.000 . Identiško ketvertuko (kai būna apvaisinta viena kiaušialąstė, iš kurios vėliau susiformuoja 4 embrionai; visi vaikai būna itin panašūs ir vienos lyties) tikimybė yra dar mažesnė, maždaug 1 iš 13 milijonų.

AOP nuotr.

Kimberly gimusias mergaites pavadino Kenleigh, Kristen, Kayleigh ir Kelsey. Visos mažylės jaučiasi pakankamai gerai, nepaisant to, kad gimė 13 savaičių anksčiau laiko. Šiuo metu jos yra ligoninėje ir namo bus paleistos tik po kelių mėnesių.

AOP nuotr.

Laiminga mama jau turi vyresniąją dukterį, kuriai dešimt metų. Vienu ypu tapusi penkių dukryčių mama moteris sako, jog šeimos planavimas jų namuose jau baigtas.

Savo šeimos naujienas daugiavaikė šeima nuo šiol pasakoja specialiai ketvertukui sukurtoje socialinio tinklo paskyroje.

Dėmesio! Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis