5 stilingi aprangos deriniai vaikams (FOTO)

Ne viena sukame galvą, kuo permainingomis vasaros dienomis aprengti savo mažylius. Šį kartą 5 deriniai, kurie puikiai tiks ir saulėtą, ir vėjuotą dieną.

1. KELIAUJAME PRIE JŪROS

Parinkite batelius, kuriuos lengva nuauti - greičiausiai jis tikrai norės pabraidyti jūroje. Kad braidydamas nesušlaptų, mažylei verčiau rengti suknelę, sijonėlį, o mažyliui trumpintas kelnes. Nepamirškite kepuraitės nuo saulės, jei apniuks, šiltesnio džemperio.

A post shared by Danie🌿 (@daniegalindo) on Jun 1, 2017 at 12:19pm PDT

Gamintojo nuotr.

2. METAS KULTŪRAI

Jei ketiname mažylį vestis į renginį, parodą ar muziejų, nebijokite žaismingesnių akcentų, ryškesnių detalių. Vasarišką dieną puikiai tiktų patogūs, pėdučių nevarginantys ir leidžiantys joms kvėpuoti sandalai. Drabužėliai lai būna minkšto trikotažo ar medvilnės, kad mažylio judesiai nebūtų suvaržyti ir jis galėtų kada panorėjęs bėgti pažaisti. Kadangi patalpose šilčiau, vilkite lengvą drabužėlį, o ant jo megztinį, praversiantį lauke.

Gamintojo nuotr.

3. PIKNIKAS PARKE

Vos išlindus saulei ir kilstelėjus temperatūrai, dauguma lekiame pasidžiaugti šiluma gamtoje. Ketinate mažyliui surengti pikniką parke ar praleisti savaitgalį gamtoje? Tuomet pirmenybę teikite laisvai krintantiems siluetams, nepamirškite vieno kito šiltesnio drabužėlio, lengvos avalynės ir, žinoma, purškalo nuo uodų ir erkių. Saulėtą dieną mažąją damutę ar kavalierių būtinai papuoškite skrybėle arba kepuraite.

A post shared by @bethphilippidis on Jun 22, 2017 at 5:51pm PDT

Gamintojo nuotr.

4. PUSRYČIAI MIESTE

Kas savaitgalį keliauja į sodybas, o kas rytą pasitinka mieste. Vėlyviems pusryčiams puikiai tiktų patogi sportinio stiliaus apranga, pavyzdžiui, minkšto audinio džinsai ir trikotažiniai marškinėliai. Jei rytas apniukęs, pravers lengva striukytė arba šiltas kardiganas.

Gamintojo nuotr.

5. VAKARINIS PASIVAIKŠČIOJIMAS

Keliaudami su mažyliu pasivaikščioti vakarop, pasirūpinkite šiltesniais drabužėliais. Lakstydamas ir žaisdamas jis gali sušilti, todėl vilkite ne vientisą, bet atsegamą megztinį arba švarkelį. Kad nesukaistų pėdutės, aukite ne odinius, o medvilninius, drobinius sportinukus.

A post shared by Rebecca 🕊 (@house_of_douglas) on Oct 18, 2016 at 8:41pm PDT

Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis