Kuriam Zodiako ženklui nėštumas sukelia didžiausią stresą, o kuris atvirkščiai – pražysta

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo charakterio ypatumų, kurie pasireiškia ir moteriai pastojus, nėštumo metu. Jūsų dėmesiui – laukimo horoskopas 12 Zodiako ženklų.

Avinas

Pastojusi šio ženklo atstovė pražysta, jaučia energijos ir įkvėpimo antplūdį. Ji nelėtina gyvenimo tempo, siekdama išnaudoti kiekvieną galimybę, o kartais netgi apsikrauna papildomais darbais ir ignoruoja gydytojų bei artimųjų patarimus. Ją tai užplūsta milžiniškos jėgos, tai staiga pradingsta nežinia kur. Kartais ji gyvena netausodama savęs, pamiršdama apie visavertį miegą ir mitybą. Atsigauti jai padeda sportas, ypač plaukimas ir specialūs pratimai. Šio ženklo atstovei svarbu saugotis staigių judesių, dėl kurių gali grėsti sumušimai, nudegimai ir patempimai. Avino ženklo atstovėms labai naudingos kelionės, suteikiančios energijos, daug teigiamų įspūdžių ir garantuojančios progą išsimiegoti.

Jautis

Šio ženklo atstovė privalo viską numatyti iš anksto, sureguliuoti režimą, stebėti organizmo ritmus, kurti sąlygas poilsiui, apgalvoti savo mitybą, pasirinkti tinkamą gydytoją. Šio ženklo atstoves dažnai vargina toksikozė. Protas suvokia, kad reikia valgyti naudingą maistą, o pasikeitę skonio receptoriai gali tam priešintis. Padėti gali tvirtas nusistatymas, jog dabar svarbiausia - sveika ir subalansuota mityba ne tik dėl savęs, bet ir dėl mažylio. Kaip dėl valgymo malonumo? Jį galite patirti kitais būdais - ne valgant kreminius pyragėlius, o, pavyzdžiui, per pietus dailiai paserviruojant stalą, su dailiais stalo įrankiais, dekoracijomis. Dar negimusiam mažyliui ir jo mamai labai svarbus partnerio rūpestis, kasdienis švelnumo demonstravimas, augančio pilvuko glostymas.

Dvyniai

Dvynių ženklo atstovių būna dviejų tipų: lėtų ir nesustabdomų. Tos moterys, kurios pirmenybę teikia pasyviam laiko leidimui, nėštumo laikotarpiu jaučiasi prasčiau. Dėl judėjimo trūkumo gali atsirasti nepageidaujamų kilogramų našta, varginti peršalimas, medžiagų apykaitos procesų sutrikimai. Šio ženklo atstovėms būtina daugiau judėti ir vaikščioti. Jų ritmas – jaunystė, guvumas, nesustabdomumas bet kuriuo nėštumo etapu ir netgi vaikui jau gimus. Negalima riboti Dvynių ženklo atstovių laisvės ir tada, kai vaikas jau gimęs: pageidautina iš anksto rasti tinkamą nešynę mažyliui. Šioms moterims naudingas bendravimas su draugėmis. Ilsėtis būtų tinkamiausia šiltuose kraštuose, kur galima daug plaukioti ir vaikštinėti pakrante – tik svarbu neperkaisti.

Vėžys

Sentimentaliosios Vėžio ženklo atstovės visada žino, kad dar negimusiam mažyliui būtina skirti daug dėmesio, bendrauti, reguliariai lankytis pas gydytoją. Dar negimusiai atžalai šio ženklo atstovė pasirengusi padaryti ką nors savomis rankomis. Kai besilaukianti Vėžio ženklo atstovė siuva ar mezga, ji iš tikrųjų ilsisi. Kuo puikiausiai atsipalaiduoti padės dvasinės literatūros ir medicininių knygų skaitymas. Tokia moteris pamąsto apie galimybę kūdikį gimdyti vandenyje, tačiau jos atsargumas kažin ar leis nukrypti nuo įprastinių formų. Jos gyvenime itin svarbus yra maistas. Būsimajam tėveliui privalu pasirūpinti, kad šaldytuvas būtų pripildytas įvairaus maisto, o vaisių ir daržovių ant stalo turėtų būti nuolat.

Liūtas

Glostydama pilvuką Liūto ženklo atstovė mąsto apie ateitį: kaip diegs moralinius idealus savo mažyliui, į kokias mokyklas jį ves. Jai į naudą tyliai pasėdėti, pamąstyti ir atsipalaiduoti. Šio ženklo atstovių nėštumo kaprizai dažnai susiję su nuovargiu. Tada, kai jaučiasi nereikalinga, negaunanti pakankamai meilės, ši moteris apie tai būtinai pasakys. Besilaukiančiai šio ženklo atstovei rekomenduojama leistis į žygį po parduotuvės, eiti į svečius ar gerą restoraną, nes tokios išvykos ją iš karto priverčia sužydėti. Ši moteris nėštumo metu iškylančias problemas sprendžia savaip: kai tik pasireiškia pirmieji skausmingos nugaros ženklai - įsigyja elastinį diržą; pavargo kojos – perka gydomąsias kojines. Liūtui patariama daugiau dėmesio skirti sveikai gyvensenai ir silpnų organizmo vietų profilaktikai.

Mergelė

Tenka pripažinti, kad įkalbėti šio ženklo atstovę imtis „vaiko projekto“ – užduotis ne iš paprastųjų. Šios moters neapleidžia nerimas dėl sveikatos ir baimė prarasti darbą. Vis tik pasiryžusi nėštumui Mergelės ženklo atstovė su entuziazmu imasi naujojo gyvenimo plano įgyvendinimo, surenka daugybę informacijos apie kūdikio nešiojimą, gimdymą ir atsigavimą po gimdymo. Gydytojams su šio ženklo atstove labai paprasta, nes tokia moteris rekomendacijų laikosi idealiai. Tiesa, partneriui su tokia moterimi tikrai nėra lengva, nes naujųjų taisyklių turi laikytis ir jis. Mergelės priešas – buitis. Atitrūkusi nuo buities rūpesčių šio ženklo atstovė atsipalaiduoja, pailsi, atsikrato dirglumo ir nebesijaudina dėl smulkmenų. Joga, meditacija, psichoanalizė, vitaminai ir režimas – štai tikrieji Mergelės ženklo moters draugai nėštumo periodu.

Svarstyklės

Išmintingumas ir balanso išlaikymas Svarstyklių ženklo atstovėms padeda išsaugoti organizmo pusiausvyrą. Ši moteris geriau už gydytojus suvokia, kada ir kodėl jai reikia imtis vienokių ar kitokių veiksmų. Kartais tokia moteris atrodo nejautri, tačiau vadovaujantis blaiviu protu tampa aišku, kad toks jos požiūris ir elgesys naudingas tiek jai pačiai, tiek ir dar negimusiam jos mažyliui. Šio ženklo atstovės pajėgios atsiriboti nuo visų ne itin reikšmingų dalykų ir susitelkti į esmę. Šios moterys visada prastai jaučiasi negalėdamos bendrauti. Nėštumas ir naujagimis gali „įkalinti" moterį namuose, todėl labai svarbu suteikti jai galimybę palaikyti kokybiškus ryšius su draugais. Šio ženklo atstovės nervų sistemai labiausiai reikia kokybiško miego.

Skorpionas

Šio ženklo atstovei stiprus noras turėti vaiką – tai natūralus santykių su mylimuoju tęsinys. Gyvenimas daro staigų posūkį: buvo visiškai tuščia, o štai dabar iš karto atsirado meilė, vaikas, darbas ir dar daug visko. Jei Skorpiono ženklo atstovė išsekusi, nukenčia nervų sistema. Būtina nervinės įtampos atsikratyti pasitelkus jogą, keliones, susirasti mėgstamą užsiėmimą, daugiau laiko skirti miegui. Šio ženklo atstovei būdingas sveikas egoizmas: jei ji pavargo, meta darbus, atsigula ir ilsisi. Vis tik Skorpiono ženklo atstovė dažnai ne iki galo išsigydo ligas, neišsitiria. Dėl šios priežasties būsimasis tėvelis privalo pasirūpinti savo antrąja puse. Gimdymo namuose gydytojai turėtų priminti apie galimybę pasinaudoti nuskausminamaisiais, nes šio ženklo atstovės pasižymi neįtikėtinu kantrumu, todėl pačios neprisipažins, kad joms labai skauda.

Šaulys

Pastojusi Šaulio ženklo atstovė pasijaučia Visatos centru, visų dėmesio ir rūpesčio objektu. Dabar jai daug lengviau galvoti apie praeitį ir planuoti ateitį, o štai dabartis jos visiškai užpildyta - darbo knygoje apstu įrašų, ką ir kada ji suplanavusi. Jai visada trūksta laiko gyventi. Milžiniškas užimtumas kelia stresą – nėra laiko pavalgyti ir išsimiegoti. Svarbu bent jau pasistengti vartoti pakankamai skysčių. Teigiamą įtaką šio ženklo atstovei daro mylintis partneris, taigi būtų puiku, jei jis rastų autoritetingą gydytoją, kuriuo galima pasitikėti. Mažo aktyvumo periodu svarbu pasirūpinti, kad Šaulio ženklo atstovei netrūktų bendravimo su draugėmis ir ji būtų aprūpinta visa reikalinga informacija.

Ožiaragis

Ožiaragio ženklo atstovė suvokia, kad nėštumas – tai laikinas, bet labai atsakingas periodas. Tokia moteris yra tampa blaivaus proto pavyzdys. Ji taip susiplanuoja dieną, kad lieka laiko pasinerti į apmąstymus vienumoje ir leistis į vakarinius pasivaikščiojimus. Vis tik kartais šio ženklo atstovei gresia melancholija. Ši moteris labai įžvalgi, moka jausti įvykius. Pasirūpinti nervų sistema padės savitaigos treniruotės, meditacijos, bendravimas su gyvūnais, teatrai ir parodos. Ji dėmesingai ir atsargiai vertina mitybą, bet dažnai pamiršta apie rūgštaus pieno produktus, o juk kalcis itin svarbus tiek jos pačios, tiek ir mažylio kaulams ir dantims.

Vandenis

Iš pradžių šio ženklo atstovei nėštumas gali sukelti nevienareikšmiškus džiaugsmo ir atsakomybės naštos jausmus. Iš tokios moters galima tikėtis nenuspėjamos reakcijos, vertinant jos elgesį ir dvilypius jausmus dėl motinystės: juk nukenčia jos asmeninė laisvė, gali sulėtėti kopimas karjeros laiptais. Vis tik patį tikriausią pasitenkinimą jai suteikia mintys apie laukiantį bendravimą su mažyliu. Vandenio ženklo atstovei nerekomenduojama slopinti jausmų ir emocijų, svarbu išsimiegoti, lankytis pas medikus, tinkamai maitintis, turėti nuošalesnį kampelį sau, kai norisi ramybės, ir bendrauti su artimais draugais.

Žuvys

Šio ženklo atstovė visada jaučia, kad besilaukianti moteris – tai daugiau nei tiesiog moteris, juk jos viduje užgimsta nauja gyvybė. Žuvų ženklo atstovė pajėgi įsivaizduoti viską, kas gali nutikti jos vaikui, ir tai ją stulbina. Minčių pasitaiko pačių įvairiausių, bene pagrindinė - ar pavyks susitvarkyti? Jos melancholija gydoma dviem būdais: galima vykti į gamtą, prie jūros, t. y. būti ten, kur nieko nereikia daryti, kai gali gulėti ir tylėti, valgyti ir miegoti, arba dar galima nueiti į smagų masinį reginį, nes būtent juokas šio ženklo atstovei suteikia įkvėpimo ir emocinės iškrovos galimybę. Tiesa, į gydytojo patarimus Žuvys ne visada žiūri atsakingai, todėl partneris turėtų tuo pasirūpinti ir paklausti, ar ji jau išgėrė šios dienos savo vitaminų dozę?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis