Ką reiškia sapnuoti vaikus, gimdymą, nėštumą

Sapnuojate, kad laukiatės ar gimdote? Sužinokime, ką reiškia dažniausi sapnai apie vaikus ir gimdymą.

Nėščia


Jeigu sapnuojate, kad esate nėščia, vadinasi šiuo metu jūs esate asmeninio tobulėjimo kelyje. Tam, kad pasiektumėte savo tikslų, būkite atkaklūs ir nesustokite pusiaukelėje. Jeigu sapne ne jūs laukiatės, o matote kitą nėščiąją – iš artimo žmogaus sužinosite naujieną, kuri jums bus netikėta. Jūsų laukia permainos. Tai privers jus permąstyti savo paskutinių metų veiklą, vertybes ir prioritetus.


Dvyniai


Sapnuoti dvynukus yra geras ženklas. Tai reiškia, kad jus greitai aplankys sėkmė. Jeigu sapne jūs kalbate su dvyniais, vadinasi, jūsų šeimyniniame gyvenime – geros žinios, jūsų santuoka – tvirta, o meilė – stipri. Berniukai dvynukai, kuriuos matote sapne, gali reikšti šeimos pagausėjimą, o mergaitės dvynės - pažintį su įdomiu žmogumi.


Kūdikis


Jeigu susapnavote verkiantį kūdikį, būkite atidūs – tai ženklas, kad gali sušlubuoti jūsų sveikata. Kitas aiškinimas - nusivylimai asmeniniame gyvenime. Jeigu sapnavote linksmą kūdikį, jūsų gyvenime įsivyrauja pakilimas, galimos geros permainos, o nauji sumanymai bus įgyvendinti. Jeigu sapne jūs nešiojote ant rankų kažkieno kito kūdikį, reiškia, kad nesate patenkinti santykiai su antrąja puse ir galite ieškoti paguodos kito glėbyje.


Abortas


Jeigu sapnuojate, kad ruošiatės arba jums atliktas abortas, vadinasi, esate įkliuvę į situaciją, iš kurios nežinote išeities. Galimos permainos, ne visada malonios. Sapnuoti nėštumo nutraukimą - tai perspėjimas jums gerai apgalvoti savo veiksmus ir nesiimti nieko karštligiškai, neapgalvojus. Jeigu sapne jūs kremtatės dėl nėštumo nutraukimo, tai priimkite kaip patarimą niekada nesustoti pusiaukelėje ir siūlymą pabaigti pradėtus darbus.


Gydytojas


Jeigu jūs esate sveiki, o šiuo metu sapnuojate gydytoją, vadinasi, jus kamuoja mintis, jog daug laiko savo gyvenime švaistote tuščiai. Tušti pokalbiai, kvailos pažintys, kitų žmonių rūpesčiai - ar viso šito jums tikrai reikia? Susikoncentruokite ties savo tikslais, o ne ties malonumais. Jei sapne matote gydytoją odontologą, kuris taiso jums dantis – nemalonumai šeimoje.


Gimdymas


Jeigu sapne pagimdėte, vadinasi, jūsų gyvenime netrukus bus įdomus ir naujas projektas, kuris jums dovanos ne tik patirtį, žinių, bet ir pastorėjusią piniginę. Jeigu gimdymą sapnuoja dar netekėjusi mergina, tai ženklas, kad reikia atidžiai pažvelgti į dabartinius santykius su draugu. Ar viskas klostosi taip, kaip jūs iš tiesų norite? Klausykite savo vidinio balso ir intuicijos, antraip galite sulaukti nemalonumų.


Vaikiškas vežimėlis


Sapne matyti kūdikio vežimėlį – į gerą. Jūsų laukia siurprizas ar susitikimas su ypatingu žmogumi, kuris padės jums išspręsti šiuo metu esančias problemas. Jeigu jau kuris laikas planuojate nėštumą, po tokio sapno verta nusipirkti nėštumo testą - gal jau?..


Vaikai


Matyti sapne vaikus – džiaugsmas, laimė, geros naujienos. Žaidžiantys vaikai sapne – finansinė sėkmė. Jeigu sapnuojate save kaip kūdikį, vadinasi, atėjo laikas pagaliau suaugti, pačiam priimti sprendimus, kurių nesiryžtate. Verkiantys vaikai – laukia nemalonumai, su kuriais susidorosite. Sergantys vaikai – ligos pabaiga (jūsų ar artimųjų). Sapne regėti vaiko mirtį - jūsų vaikai ilgai gyvens, o jei jūs neturite vaikų, vadinasi, išsispręs kažkuri jums nemaloni situacija.


Sūnus


Matyti sapne sūnų – nauji iššūkiai ir geros naujienos. Jei sapnuojate sūnų, o realiame gyvenime jo neturite, vadinasi jūs turite neišspręstų problemų, kurių sprendimo nereiktų atidėlioti. Jei sapnuojate sergantį ar mirštantį sūnų, tai reiškia, kad jūsų auklėjime yra spragų, kurias nevėlu pataisyti.


Duktė


Jei sapnuojate gražų bendravimą su dukterimi, tai reiškia malonias pažintis ir finansinį pagerėjimą. Jei sapne baratės su dukterimi, realiame gyvenime jūs esate per didelis egoistas, ir tai trukdo priimti kito žmogaus požiūrį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis