Kas nutinka, kai vaikui duodame du, o ne vieną vardą?

Nors Lietuvoje tai nėra labai įprasta, kaip kai kuriose kitose šalyse, yra šeimų, kurie gimusiam mažyliui suteikia ne vieną, o iš karto du vardus. Siūlome išklausyti numerologės komentarą šia tema.

Pastaruoju metu madinga duoti vaikui du ar daugiau vardų. Tačiau numerologė Dita Blūma latviškam portalui Calis.lv paaiškino, jog tokiu būdu tėvai neretai apsunkina savo vaikui gyvenimą.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Tėčio horoskopas: kokie Zodiako ženklai yra geriausi tėčiai?
Nusivylusi Lietuvos medicina, Agnė gimdė Anglijoje

Ji pataria, kad geriau vaiką pavadinti vienu, jam tinkančiu vardu, negu keliais nesuderinamais, arba tokiais, kurių neįmanoma ištarti.

Numerologė paaiškino: „Duodami vaikui vieną vardą, tėvai suteikia jam vieną likimą. Atitinkamai, jei žmogaus gimimo liudijime ar pase įrašyti du vardai, galima teigti, jog tėvai jam suteikė du likimus, kurie gali būti nesuderinami tarpusavyje.

Dažnai toks žmogus gyvenime metasi iš vienos situacijos į kitą ir nesugeba nei užsibrėžti, nei pasiekti jokio konkretaus tikslo. Todėl vaikui geriausia parinkti vieną vardą, suderintą su gimimo data. Suderinti būtina, nes net parinkus vardą, kuris savaime yra pozityvus, kartais būna, jog vaikui pagal gimimo datą jis netinka ", - aiškina D. Blūma.

Dar vienas neigiamas dviejų ar daugiau vardų poveikis - paprastai žmogus yra vadinamas tik vienu iš vardų.

„Jei tėvai suteikė vaikui du vardus, jais abiem vaiką reikėtų ir vadinti, priešingu atveju vienas iš jų netenka prasmės."

Žinoma, mūsų laikais žmonės turi galimybę rinktis ir pasilikti tik vieną iš vardų. Numerologai pataria prieš apsisprendžiant, kurį vardą pasilikti, įsivertinti, kuris iš kelių vardų tinka labiausiai , ir atsisakyti netinkančio, o jei abiejų vardų derinys harmoningas, geriau pasilikti abu ir naudoti juos abu kasdienybėje.

„Tai yra būtina, nes perpratus pase įrašytą vardą ar vardus, kuriais mus kasdien vadina, gyvenimas tampa tvarkingesnis ir paprastesnis", - aiškina numerologė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis